Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ratatui, franču restorāns

Ratatui, franču restorāns

Upesciema iela 66, Berģi, Garkalnes novads, Latvija
(+371) 26634386
(+371) 67994475
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Esat laipni gaidīti nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt Francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
''Gatavošana -tā ir māksla.''
Šefpavārs Žan-Marks Bordenave pilnībā atbalsta šādu skatījumu uz savu darbu. Tāpēc restorāna apmeklējums Jums ilgi paliks atmiņā.
Jean-Marc ir dzimis Francijas dienvidos- Midi-Pyrénées reģionā. Pavāra izglītību ieguvis Tulūzā un tur arī sācis savas pavāra gaitas. Ar laiku Jean-Marc ir kļuvis par meistaru klasiskajā franču virtuvē.
Galvenā prioritāte un franču virtuves īpatnība ir liela mērču dažādība. Tās padara katru ēdienu neatkārtojamu un ļauj pavāram demonstrēt savu pavār mākslu un individualitāti. Bria Savaren rakstīja - var iemācīties cept un vārīt, bet pagatavot mērci-nē.Tās pagatavošanai ir vajadzīgs talants un ar talantu ir jāpiedzimst.
Jean-Marc ar patiesu baudu gatavo dažādas mērces un savu iecienīto Foie gras ("treknās aknās"). Satriecoš ēdiens, kurš neatstās vienaldzīgu nevienu apmeklētāju.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRestorāni Skatīt vairāk   Franču restorāni Skatīt vairāk   Franču virtuve Skatīt vairāk      Mērces    Kafejnīcas    Bāri Skatīt vairākVasaras terases Banketi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 34369
Meklēšanas rezultātos parādīts : 504099

ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Visi banneri