Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vidzemes vēnu centrs

Vidzemes vēnu centrs

Pļavas iela 5, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64174186
(+371) 29425660
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Vienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.

Savu darbību uzsākām 2009.g. septembrī ar vēnu saslimšanu diagnostiku - dupekssonoskopiju. 2009.g. decembrī veiktas pirmās vēnu lāzeroperācijas. Šobrīd esam kļuvuši par vienu no vadošajiem uzņēmumiem vēnu slimību diagnostikā un ārstēšanā Vidzemē.

Uzņēmuma galvenais speciālists ir ķirurgs-flebologs Dzintars Krasts, kopš 1999.g. nodarbojas ar vēnu slimību ārstēšanu. 2000.g. sāka praktizēt vēnu skleroterapiju. No 2004.g. veic vēnu izmeklēšanu - duplekssonoskopiju. Ieguvis laba vēnu speciālista slavu ar saviem darba rezultātiem (tos varat redzēt sadaļā galerija).

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKāju vēnu konsultatīvais centrs    Vēnu ārstēšana Skatīt vairāk      Vēnu slimību ārstēšana          Vēnu bezrētu ārstēšana       Varikozu vēnu ārstēšana Skatīt vairāk      Vēnu diagnostika          Ultrasonogrāfija          Duplekssonoskopija       Vēnu operācijas          Limfodrenāža          Endoluminālās lāzeroperācijas          Klasiskās vēnu operācijas          Putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē          Miniflebektomijas pēc Varady       Ķirurgi          Flebologi          Ķirurga konsultācijas Vēnu zeķes    Kompresijas zeķes Medicīnas tehnika, instrumenti, preces
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 42026
Meklēšanas rezultātos parādīts : 133478


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Visi banneri