Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Megadžouls, SIA

Megadžouls, SIA

Klusā iela 21 - 24/25, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 29217986 - Projektu vadītājs
(+371) 22327723 - Marketings, reklāma
(+371) 29103688 - Direktors
(+371) 67376024
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Pieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai. Ir šiem darbiem nepieciešamie instrumenti un aprīkojums, ir kravas automašīna ar liftu (celtspēja 1 tonna) un automanipulators (krāna celtspēja 6,5 tonnas). Ja nepieciešams, tiek piesaistīta cita celšanas tehnika un autotransports.

Mūsu uzņēmums piedāvā :

  • profesionāli paveikt visa veida takelāžas darbus;
  • automanipulatora pakalpojumus pārvešanas un montāžas darbos ;
  • krāvēju un kravas taksometra pakalpojumus, pārvākšanās servisu : dzīvokļu iedzīves pārvešanai, biroja tehnikas un aprīkojuma pārvešanai,
  • visdažādāko kravu transportēšanas pakalpojumus.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārvietošanās, pārvākšanās, pārcelšanās serviss Skatīt vairāk   Kravu piegādes no/uz Baltijas valstīm    Vietējie kravu pārvadājumi Krāvēju pakalpojumi Skatīt vairāk   Rūpniecisko iekārtu pārvietošana    Klavieru un flīģeļu pārvadāšana Skatīt vairāk   Ražošanas iekārtu, darbagaldu pārvešana Skatīt vairāk   Mēbeļu pārvietošana    Biroju pārvākšanās serviss    Seifu pārvadāšana    Medicīniskā aprīkojuma pārvietošana    Tipogrāfijas līniju pārvietošana    Iekraušanas un izkraušanas pakalpojumi un tehnika Skatīt vairāk   Mājas iedzīves, personīgo mantu pārvietošana Industriālie krāvēji Takelāžas darbi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27288
Meklēšanas rezultātos parādīts : 200942


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Visi banneri