Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunzemi, lauku sēta

Jaunzemi, lauku sēta

Jaunzemi, Praulienas pagasts, Madonas novads, Latvija, LV-4825
(+371) 29459432
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Lauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu. Saimniecība ir iekļauta šā gada Madonas novada tūrisma ceļvedī.

Bez zirgiem, saimniecībā vēl tiek turētas arī govis, truši, vistas un zosis.

Saimniecībā "Jaunzemi", kas atrodas Praulienas pagastā, zirgiem ir liela brīvība, jo ganības ir 10 hektāru platībā. Tajās ir pieejamas gan saulainas pļavas, gan dīķis, kurā veldzēt slāpes, gan krūmu un koku paēna. Arī ziemā zirgi lielākoties dzīvo ārā un paši var izvēlēties, kad iet viņiem paredzētajā nojumē, kurā ir sagatavots siens un barība.

 

Cena: Izjādes vai vizināšanās ar drošku un kamanām:

 

  • 10,00 LVL / stunda,
  • 5,00 LVL / 30 min.,
  • Grupu piedāvājums (no 10.pers.) - 3,00 LVL / no pers. (izjādes, vizināšanās pajūgā, piknika vieta. Laiks nav ierobežots).

Piedāvājums kāziniekiem:

 

  • kāzu viesu vizināšana "Jaunzemos" - 30 LVL;
  • izbraukšana pie klientiem uz kāzu norises vietu - 50 LVL.

Izbraukumi uz pasākumiem:

 

  • 20,00 LVL / stunda (piedāvājumā ietilpst 3 zirgi).

Zirgu skaits: 6

Piedāvājums: izjādes pa apvidu, vizināšanās zirga pajūgā vai kamanās.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZirgkopība, zirgaudzētavas Skatīt vairākIzjādes ar zirgiem Skatīt vairāk   Vizināšanās ar drošku    Vizināšanās ar kamanām    Izbraucieni pajūgā Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Piknika vietas    Ugunskura vietas    Telšu vietas    Batuti Kāzu svinību organizēšana    Kāzu viesu vizināšana Skatīt vairāk   Izbraukšana pie klientiem uz kāzu norises vietu Atpūta pie ūdens
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 41538
Meklēšanas rezultātos parādīts : 504519


www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Visi banneri