Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Līcīši, atpūtas komplekss

Līcīši, atpūtas komplekss

Līcīši, Tome, Tomes pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5020
(+371) 28689000
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Daugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast.

Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles. Tās rada daudz patīkamu emociju……un svētki var sākties.

Mēs atrodamies 22 km no Rīgas, dodoties pa autoceļu P 85 Ķeguma virzienā. Izbraucot cauri apdzīvotai vietai Daugmale pēc 7,8 km ieraudzīsiet ceļa norādi uz atpūtas kompleksu „Līcīši”.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksi Svinību zāle (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākLapene (Grilbārs) (Lapenes)no 25 € Skatīt vairāk   Grilli Vasaras mājiņas45 - 60 € Skatīt vairāk   4-vietīgas mājiņas Aktīvā atpūta    Futbola laukumi    Volejbola laukumi Skatīt vairākNaktsmītnes    Dažādi numuri       Jaunlaulāto numuri64 € Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri36 - 64 € Skatīt vairāk      Gultasvietas Pirts komplekss (Pirtis) Skatīt vairāk   Apkurināms kubls100 € Skatīt vairāk   Peldošās pirtisno 30 € Skatīt vairākAtpūta pie ūdens Skatīt vairāk   Dīķi Atpūta uz ūdens    Izbraucieni ar plostu Skatīt vairāk   Izbraucieni ar kuteri Restaurācijas darbi    Veikbords Ugunskura vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 55398
Meklēšanas rezultātos parādīts : 966336

latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Visi banneri