Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gymshop, trenažieru veikals

Gymshop, trenažieru veikals

Brīvības iela 147, Rīga, Latvija
(+371) 29141282
(+371) 29495860
(+371) 67525866
(+371) 67525866
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām. Visām iekārtām raksturīgie nosacījumi ir:

  • Augsts tehnoloģiskais izpildījums
  • Pielietošanas praktiskums un funkcionalitāte
  • Mūsdienīgs dizains
  • Augsta kvalitāte
  • Drošība
  • Cenu atbilstība kvalitātei
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta un tūrisma preces    Trenažieri       Bērnu trenažieri       Brīvdabas trenažieri       Velotrenažieri       Eliptiskie trenažieri       Slēpošanas trenažieri       Airēšanās trenažieri       Āra trenažieri       Profesionālie trenažieri       Mājas trenažieri       Vibroplatformas    Bērnu rotaļu laukumi       Bērnu vingrošanas kompleksi    Sporta apģērbi       Sporta tērpi    Sporta uzturs Sporta un tūrisma preces    Vieglatlētikas inventārs       Lodes       Šķēpi       Barjeras       Kārtis       Diski       Pievilkšanās stieņi       Hanteles       Paklāji       Augstlēkšanas matrači    Volejbola inventārs    Boksa inventārs    Aerobikas inventārs       Steperi    Basketbola inventārs    Tenisa inventārs       Tenisa galdi    Futbola inventārs Sporta laukumu aprīkojums    Stadionu aprīkojums    Starta elektronika    Skrejceļi    Mešanas sektori Masāžas gultas Masāžas krēsli Masāžas paliktņi Infrasarkano staru kabīnes Teritorijas labiekārtošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32098
Meklēšanas rezultātos parādīts : 432426


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Visi banneri