Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Riekstkalni, stādaudzētava

Riekstkalni, stādaudzētava

Jaunā iela 1, Andrupene, Andrupenes pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5687
(+371) 20248250
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Specializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas.

Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Visiem mūsu stādu mātes koku šķirnēm piemīt tādas īpašības ka: izcila garša, liels kodola izmērs, plāna čaumala, paaugstināta salizturība un bagāta ražība. Ģenētiski tie var atšķirties ar izmēriem, formām, nogatavošanas termiņiem un ražības regularitāti.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresStādaudzētavas    Augļu koku stādi       Carya pecan riekstkoks (Carya illinoinensis) (Riekstkoki) Skatīt vairāk      Shellbark Hickory riekstkoks (Carya laciniosa) (Riekstkoki) Skatīt vairāk      Shagbark Hickory riekstkoks (Carya Ovata) (Riekstkoki) Skatīt vairāk      Melnais riekstkoks (Juglans Nigra) (Riekstkoki) Skatīt vairāk      Sirdsveida riekstkoks (Juglans ailantifolia/cordiformis) (Riekstkoki) Skatīt vairāk      Buartnut hibrīds (Juglans cinerea x Juglans ailantifolia) (Riekstkoki) Skatīt vairāk      Grieķu valrieksts (Juglans Regia) (Riekstkoki) Skatīt vairāk      Pelēkais riekstkoks (Juglans cinerea) (Riekstkoki) Skatīt vairāk      "Hican" hibrīds (Carya ovata x Carya illinoinensis) (Riekstkoki) Skatīt vairāk      Mandžūrijas riekstkoks (Juglans mandzurica) (Riekstkoki) Skatīt vairāk      Castanea sativa (Ēdamās kastaņas, ēdamie kastaņi) Skatīt vairāk      Ziemeļamerikas pawpaw Skatīt vairākSēklas un stādi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7788
Meklēšanas rezultātos parādīts : 31281


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Visi banneri