Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Osteria, kafejnīca

Osteria, kafejnīca

Kalvenes iela 69, Aizpute, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3456
(+371) 29886816
Juridiskais nosaukums : Osteria
Reģistrācijas numurs : 42103057701
Juridiskā adrese : Kalvenes iela 61-11,Aizpute, Aizputes novads,LV-3456
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Esam kafejnīca Rietumkurzemes rietumos, mazā piilsētiņā Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c. pasākumus. Ēdienu pasūtījumi, galdu klājumi un banketi to mēs spējam paveikt arī ārpus Aizputes robežām, veicam izbraukumus līdz pat Jūsu izvēlētai vietai. Par gardiem ēdieniem un apmierinātiem klientiem!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKafejnīcas Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām    Ēdināšanas pakalpojumi    Galdu klāšana Skatīt vairāk      Pusdienas       Kāzu mielasti Skatīt vairāk      Bēru mielasti    Telpu dekorēšana un noformēšana    Izbraukuma ēdināšana    Ēdienu pasūtīšana       Furšeti       Gaļas, siera un citu ēdienu plates Skatīt vairāk      Dažāda veida salāti Pārtikas preces, tirdzniecība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 17742
Meklēšanas rezultātos parādīts : 630694


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Visi banneri