Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Deicija, SIA

Deicija, SIA

Vērdiņi, Baldone, Ķekavas novads, Latvija, LV-2125
(+371) 26511114
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA "Deicija" ir dibināts 2007. gada 13. aprīlī.

Mūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.

 

Mūsu uzņēmums patstāvīgu darbību ir uzsācis salīdzinoši nesen, bet visiem mūsu speciālistiem ir ļoti lielas gan praktiskās darbības zināšanas, strādājot līdzīgos uzņēmumos jau no 1997. gada, gan arī teorētiskās, savulaik apgūstot dārznieka specialitāti Bulduru Dārzkopības tehnikumā. Tāpēc varam droši teikt, ka mēs ne tikai zinam, kas jādara, bet arī mākam to izdarīt!

 

Izvēloties mūs par sava dārza ierīkotājiem vai uzturētājiem, Jūs būsiet gandarīti par sasniegto rezultātu!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTeritorijas labiekārtošana Labiekārtošana, apzaļumošana    Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana    Dīķi, dīķu ierīkošana       Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana    Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi    Koku un krūmu zāģēšana       Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana    Dārza celiņu, dārza laukumu izveide    Akmensdārzu ierīkošana    Dārzu rekonstrukcija    Dižstādu piegāde un stādīšana    Apstādījumi    Teritorijas uzkopšana Ekskavatoru noma Floristu pakalpojumi Labiekārtojumu projektēšana Melnzemes, grants, smilts, šķembu piegāde Hidrosēja
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40599
Meklēšanas rezultātos parādīts : 357649


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Visi banneri