Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
August Latvia Serviss, SIA

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu iela 6 - 5, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 26067676 - Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas
(+371) 20010699 - Septiķi, Tilpnes, Naftas atdalītāji, Tauku atdalītāji

Uzņēmums SIA „August Latvia” rūpējoties par saviem klientiem ir noslēdzis unikālu sadarbību ar „UNO Līzings”, tādējādi radot iespēju klientiem iegādāties bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas vai citus uzņēmuma produktus un pakalpojumus uz nomaksu, ar ļoti izdevīgām atmaksas iespējām bez pirmās iemaksas. 

Lai iegādātos SIA „August Latvia” produkciju un pakalpojumus līzingā, atliek tikai pieteikties līzinga pakalpojumam. To var izdarīt pie mums ofisā Rīgā, aizpildot līzinga pieteikuma anketu, vai arī pēc tam, kad ir veikta objekta apsekošana, līzinga pieteikuma anketu klients var aizpildīt arī savās mājās, ja ir iespējams nodrošināt pases vai ID kartes kopiju. 

Līzinga pieteikuma anketa tiek izskatīta nekavējoties, un, ja pieteikums tiek apstiprināts, klients savu iegādāto bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtu vai citu produktu un pakalpojumu var saņemt uzreiz pēc pozitīva līzinga apstiprinājuma. 

Lai varētu iegādāties SIA „August Latvia” bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas un citus uzņēmuma produktus un pakalpojumus līzingā, klientiem ir jābūt vismaz 18 – 73 gadu veciem. Klients var būt Latvijas Republikas pilsonis/nepilsonis vai arī ārvalstu pilsonis, kuram ir izsniegta derīga uzturēšanās atļauja Latvijas Republikā. Pakalpojuma atmaksas termiņa nosacījumus klients var izvēlēties pats sākot no 3 mēnešiem līdz pat 60 mēnešiem. Atmaksas termiņu iespējams mainīt arī līguma darbības laikā, kā arī summu ir iespējams atmaksāt pirms termiņa beturpināt lasīt ...

Paplašinot savu produkcijas klāstu SIA „August Latvia” saviem klientiem piedāvā jaunu produktu kanalizācijas septiķi/ nosēdtvertni. Tādējādi nodrošinot klientiem lielākas izvēles iespējas, kā risināt kanalizācijas jautājumus savai privātmājai. 

Līdz ar to SIA „August Latvia” piedāvā arī septiķu un to drenāžas montāžas darbu veikšanu. Veicam arī infiltrācijas lauka izveidi un ārējo kanalizācijas tīklu montāžu. Pārbūvējam nestrādājošus infiltrācijas laukus un veicam deformētu septiķu demontāžu. Tā kā piedāvāto septiķu korpuss ir izgatavots no HDPE, tiek garantēta to ilgmūžība un noturība pret slodzi, ko rada grunts, kas ir būtiska priekšrocība attiecība pret citiem materiāliem.

 Septiķa lielākās priekšrocības ir tā mazās izmaksas. To cena ir zemāka, nekā modernākiem kanalizācijas jautājumu risinājumiem, tos jāapkalpo reizi divos gados izsūknējot tvertni ar asenizācijas mašīnas palīdzību. 

 Septiķi ir nosēdtvertnes, ar divām atsevišķām kamerām, kas veic divas funkcijas, pirmā no tām ir sākotnējā nostādināšanas, bet otrā ir uzkrāšanas. Septiķos notiek daļēja notekūdeņu attīrīšana, kas var sasniegt apmēram 60% attīrīšanas pakāpi. Attīrīto ūdeni no septiķa drīkst novadīt tikai infiltrācijas laukā, jo tur notiek tā papildus attīrīšana. 

Ūdens no septiķiem nonāk infiltrācijas laukā daļēji attīrīts, tādējādi tas var izraisīt infiltrācijas lauka aizaugšanu. Infiltrācijas lauka aizaugšanas laiks atkarīgs no vairākiem faktoriem, tādiem kā, septiķa tilpums, cik pareizi ir izbūvēta septiķa attīrīšanas un infiltrācijas sistēma, cik liels noslogojums ir infiltrācijas laukam un septiķim, cik bieži tiek izsūknēts septiķis kāturpināt lasīt ...


Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Visi banneri