Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
August Latvia Serviss, SIA

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu iela 6 - 5, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 26067676 - Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas
(+371) 20010699 - Septiķi, Tilpnes, Naftas atdalītāji, Tauku atdalītāji
Apraksts
SIA „August Latvia” ir dibināta 2011. gada beigās, kā UAB „August ir Ko” meitas uzņēmums, Mūsu mērķis ir piedāvāt Latvijas tirgū vienas no progresīvākajām notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtām, tās ir patentētas, un tām ir vieni no augstākajiem attīrītā ūdens rādītājiem. Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ir patentētas un atbilst Eiropas standartam un ir marķētas ar CE zīmi.
SIA „August Latvia” tipveida notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ir piemērotas sadzīves notekūdeņu attīrīšanai no individuālām mājām, viesnīcām restorāniem, maziem uzņēmumiem un tml. Notekūdeņu attīrīšana iekārtās notiek bioloģiskā veidā. Tās laikā mikroorganismi sadala un kā barību izmanto notekūdeņos esošos organiskos piesārņojumus, tādā veidā attīrot ūdeni. Bioloģiskā attīrīšanas metode balstās uz baktēriju spēju baroties ar dažādām organiskām un minerālām vielām, kas atrodas notekūdeņos. Baktēriju dzīvai darbībai bez barības vielām arī nepieciešams skābeklis, tāpēc notekūdeņu attīrīšanas iekārtā papildus tiek uzstādīts arī gaisa sūknis.
”August Latvia” bioloģiskās attīrīšanas iekārtu priekšrocības:
 Iekārtas atbilst likumdošanai
 Attīrīšanas iekārtām ir 10 gadu garantija.
 Liela attīrīšanas efektivitāte, attīra no slāpekļa un fosfora
 Zems elektroenerģijas patēriņš
 Ērta un reta apkalpošana
 Sevišķi mazs dūņu pieaugums
 Iekārta ieslēgta standarta režīmā, var tikt atstāta 180 dienas bez notekūdeņu ieplūdes, tādēļ neradīs jums problēmas, ja plānojat doties ceļojumā vai atvaļinājumā
 Neaizņem daudz vietas un nebojā apkārtējo ainavu.
 Vienkārša un viegla uzstādīšana, viegli transportējama
 Netiek izmantotas ķīmiskas vielas
 Ar taimera palīdzību iekārtu var atstāt darbības režīmā līdz 6 mēnešiem ilgi
 Var darboties jebkādos laika apstākļos, neaizsalst pat zemas temperatūras apstākļos
 Atbilst augstākajiem ekoloģiskajiem standartiem un nerada kaitējumu videi
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBioloģiskās notekūdeņu, kanalizācijas attīrīšanas iekārtas Skatīt vairāk   Privātmāju notekūdeņu attīrīšanas risinājumi    Eļļas, naftas atdalītāji    Sūknētavas    Smilšu - dubļu atdalītāji Kanalizācijas sistēmas, montāža, izbūve un projektēšana Kompresori    Kompresoru remonts, serviss    Kompresoru realizācija Aeratori, gaisa pūtēji    Membrānu gaisa pūtēji    Gaisa pūtēju remonts    Gaisa pūtēju rezerves daļas Drenāžas sistēmas    Lietus ūdens drenāža, drenāžas izveidošana    Lietus ūdens novadīšana, drenāža Attīrīšanas iekārtu uzstādīšana Attīrīšanas iekārtu projektēšana mini ekskavatora īre (Ārējo kanalizāciju un ūdensvada tīklu izbūve ) Skatīt vairākSeptiķi, kanalizācijas septiskās tvertnes    Septiķi, kanalizācijas septiskās tvertnes Ugunsdzēsības rezervuāri Stikla šķiedras tilpnes Ūdens tvertnes Sūkņu stacijas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 15452
Meklēšanas rezultātos parādīts : 231569


Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Visi banneri