Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Akvedukts, AS

Akvedukts, AS

Saules iela 61i, Madona, Madonas novads, Latvija, LV-4801
(+371) 28377751
 
VissPiedāvājumiKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSūkņi, pumpji, ventiļi, vārsti Ūdensapgāde un kanalizācija    Ūdens apgādes sūkņi       Dziļurbuma sūkņi       Iegremdējamie sūkņi    Centrbēdzes sūkņi    Ūdens cirkulācijas sūkņi    Apkures sūkņi    Ūdens sūkņi rūpniecībai    Kanalizācijas sūkņi    Sūkņi dīzeļdegvielai un eļļām    Ar degvielu darbināmi ūdens sūkņi    Manometri, termometri, drošības vārsti Ūdensapgāde un kanalizācija    Spiedtvertnes un uzglabāšanas tvertnes    Spiedkatli, spiedtvertnes, hidrofori    Izplešanās trauki, tvertnes    Polietilēna tvertnes    Ūdens sildītāji un boileri Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Apkures katli       Granulu apkures katli       Gāzes apkures katli    Radiatori    Noslēgarmatūra, radiatoru pieslēgi, savienojumi    Siltās grīdas    Dvieļu žāvētāji Ūdens attīrīšanas iekārtas    Ūdens attīrīšanas filtri Santehnika Caurules, trubas Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces    Automātiskās laistīšanas sistēmas    Laistīšanas šļūtenes    Strūklakas Drenāžas sistēmas Aeratori, gaisa pūtēji
Karte, Saistītie uzņēmumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Visi banneri