Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Akvedukts, AS

Akvedukts, AS

Zemnieku iela 32, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 29539603
 
VissPiedāvājumiKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSūkņi, pumpji, ventiļi, vārsti    Ūdens apgādes sūkņi Ūdensapgāde un kanalizācija       Dziļurbuma sūkņi       Iegremdējamie sūkņi    Centrbēdzes sūkņi    Ūdens cirkulācijas sūkņi    Apkures sūkņi    Ūdens sūkņi rūpniecībai    Kanalizācijas sūkņi    Sūkņi dīzeļdegvielai un eļļām    Ar degvielu darbināmi ūdens sūkņi    Manometri, termometri, drošības vārsti Ūdensapgāde un kanalizācija    Spiedtvertnes un uzglabāšanas tvertnes    Spiedkatli, spiedtvertnes, hidrofori    Izplešanās trauki, tvertnes    Polietilēna tvertnes    Ūdens sildītāji un boileri Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Apkures katli       Granulu apkures katli       Gāzes apkures katli    Radiatori    Noslēgarmatūra, radiatoru pieslēgi, savienojumi    Siltās grīdas    Dvieļu žāvētāji Ūdens attīrīšanas iekārtas    Ūdens attīrīšanas filtri Santehnika Caurules, trubas Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces    Automātiskās laistīšanas sistēmas    Laistīšanas šļūtenes    Strūklakas Drenāžas sistēmas Aeratori, gaisa pūtēji
Karte, Saistītie uzņēmumi

Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Visi banneri