Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
RMS Heating, SIA, siltumtehnika

RMS Heating, SIA, siltumtehnika

Slokas iela 52, Rīga, Latvija, LV-1007
(+371) 67456367 - veikals
(+371) 67470773 - birojs
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Elektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās: no dzīvojamo telpu grīdas apsildes sistēmas līdz sniega kausēšanai atklātos laukumos segumu apsildei, jumtu, ūdens noteku un cauruļvadu apsildei.

 

Daudzos gadījumos, piemēram, ūdensvadu apsildei, jumtu un grunts apsildei ir vienīgā iespēja kabeļu apsildīšanas sistēmas.

 

Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.

 

  • Grīdas ar iemontētu sildamo kabeli – vienīgais apsildāmais panelis. Siltums izplatās no apakšas uz augšu, veidojot siltu komfortablu režīmu, pie kam nav caurvēja un putekļu cirkulācijas.
  • Zemas temperatūras (+25°С - 30°С) siltuma izstarošana neizžāvējot gaisu, skābekļa sadegšana nenotiek.
  • Laicīgo divdzīslu ekranizēto kabeļu pielietošana samazina elektromagnētisko izstarojumu vados līdz dabiskā fona līmenim.
  • Siltām elektriskām grīdām nav nepieciešams remonts un tehniskā apkalpošana. Siltās grīdas kalpošanas ilgums ir atkarīgs no montāžas kvalitātes un ekspluatācijas noteikumu ievērošanas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSiltās grīdas Skatīt vairākApsildes kabeļi Skatīt vairākApavu žāvētāji Skatīt vairākApsildes paklāji Skatīt vairākJumtu apsilde Elektromateriāli
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31212
Meklēšanas rezultātos parādīts : 98422


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Visi banneri