Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca

Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca

Staļģenes iela 77, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 29439344
(+371) 29236404
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Labdien! Paldies, ka ienācāt šajā lapā. Mani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu. 

Saviem darbiem izmantoju gan granīta laukakmeni - oriģinālāko un skaistāko no Latvijā pieejamiem akmens veidiem, gan arī zāģētas akmens plāksnes- gan no Somijas, Zviedrijas.  No tiem top akmens kapu pieminekļi, apmales, skulptūras, dārza mēbeles, strūklakas, dažādi dizaina priekšmeti.  Visi darbi tiek kalti manā darbnīcā, Staļģenes ielā 77, Jelgavā.

 Tas īsumā.. Brauciet un skatieties, zvaniet! Laipni lūgti uz darbnīcu!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmens apstrāde Skatīt vairāk   Granīts Skatīt vairāk      Granīta apstrāde       Granīta pieminekļi Skatīt vairāk      Granīta apmales, izgatavošana Skatīt vairāk   Kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana    Akmens soli un galdi Skatīt vairāk   Akmens mēbeles dārzam    Akmens virsmas un palodzes Skatīt vairāk   Akmens izlietnes Skatīt vairāk   Akmens griešana, pulēšana, termoapstrāde    Kapu apmales Skatīt vairākLaukakmeņi Skatīt vairāk   Laukakmens pieminekļi Skatīt vairākAkmeņkaļi Skatīt vairākStrūklakas Dārza skulptūras un vides objekti Skatīt vairākAkmens plāksnes Akmens mēbeles dārzam Skatīt vairākAkmens izstrādājumi Akmens apdare kamīniem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 41675
Meklēšanas rezultātos parādīts : 470031


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Visi banneri