Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns

Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns

Acones iela 5, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu novads, Latvija, LV-2130
(+371) 20338387
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Par mums

Restorāns „Azerbaidžāna” – ideāla vieta lietišķu tikšanos, ģimenes svētku, kāzu, banketu un protams arī romantisku vakaru ar mīļoto cilvēku rīkošanai.

Mēs ar lielu prieku Jūsu rīcībā nododam 2 banketa zāles. Tiem, kuri grib pavadīt laiku intīmākā gaisotnē, mēs piedāvājam 2 VIP istabas ar terasēm, no kurām paveras iespaidīgi panorāmas skati uz mežu un ezeru.

Papildus Jūsu pakalpojumiem liela vasaras terase, kura funkcionē cauru gadu.

Svinības

Lai padarītu Jūsu svētkus par pašu krāšņāko un neaizmirstamāko notikumu, restorānā „Azerbaidžāna” ir visi nepieciešamie „ingredienti”, pareizai jūsu pasākuma organizēšanai. Tās ir gaumīgi dekorētas zāles, garšīgi ēdieni, dzīvā mūzika, liela telpa dejām un izklaidei, ļoti sirsnīgs un laipns personāls, kā arī tradicionālā austrumu viesmīlība!

Restorānā „Azerbaidžāna” sevišķu uzmanību pievērš bērnu pasākumu organizēšanai. Mūsu personāls ar prieku palīdzēs izplānot svētkus Jūsu bērniem, ņemot vērā viņu vecumu, hobijus, Jūsu vēlmes un budžeta iespējas. Bērnu svētku organizēšana – interesants, un tomēr ļoti atbildīgs darbs. Un tas viss tādēļ, ka Jūsu bērns gaida savus svētkus pavisam savādāk, nekā, pieaugušie. Tieši šī diena viņam ir pati gaidītākā, pati svarīgākā un pati labākā. Tādēļ ļoti svarīgi nesagādāt bērnam vilšanos viņa vēlmēs un sarīkot priecīgus, emocionālus un krāsainus svētkus.

Restorāns "Azerbaidžāna"

Uzaicinām Jūs apmeklēt mūsu mājīgo restorānu „Azerbaidžāna”. Jūs patīkami pārsteigs pieejamu cenu un augstas kvalitātes apvienojums, bet ar mīlestību pagatavotie ēdieni neatstās vienaldzīgu pat visizsmalcinātāko gardēdi.

Restorāna „Azerbaidžāna” administrācija palīdzēs Jums atrisināt jebkurus jautājumus. Mēs vienmēr priecājamies par Jums!

Ēdienu karte

Šeit jebkurš var nobaudīt azerbaidžāna nacionālās virtuves piedāvājumu!

Komforts un mājīga gaisotne restorānā „Azerbaidžāna” – ideāla vieta sabiedrisko pasākumu, kāzu, banketu, lietišķu tikšanos, ģimenes svinību, kā arī neformālu pusdienu un romantisku vakariņu rīkošanai.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk   Baseini Viesu nami Skatīt vairāk   Naktsmītnes       Dažādi numuri Vieta pasākumu organizēšanai    Vietas kāzu svinībām    Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Telpas konferencēm un semināriem Restorāni Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi       Galdu klāšana Pasākumu organizēšana Skatīt vairākAutostāvvietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53028
Meklēšanas rezultātos parādīts : 688937


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Visi banneri