Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vides tehnika, SIA

Vides tehnika, SIA

Čuibes iela 6, 1. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 20004989 - Preču pieejamība noliktavā
(+371) 29903456 - Vispārējie būvniecības materiāli un konsultācijas
(+371) 29611614 - Konsultācijas par siltumizolācijas materiāliem
Juridiskais nosaukums : Vides tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava
Reģistrācijas numurs : 40103191846
Juridiskā adrese : Čuibes iela 6
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Uzņēmums dibināts 2008. gadā un ir viens no vadošajiem nozares uzņēmumiem Latvijā, un tā misija ir piedāvāt saviem klientiem ilgtspējīgus un profesionālus tehniskos risinājumus, iekārtas ēku siltināšanai, kā arī augstākās kvalitātes materiālus no pasaulē vadošajiem siltumizolācijas materiālu ražotājiem.

Mūsu piedāvātajā siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši pielietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

Saviem klientiem piedāvājam ne tikai pilnīgu siltumizolācijas materiālu, to iestrādes iekārtu un komplektējošo materiālu klāstu, bet arī kopā ar saviem sadarbības partneriem veicam augstas kvalitātes ēku siltināšanas darbus visā Latvijā.

Apvienojot nozares speciālistus, esam izveidojuši Latvijā labāko un zinošāko, siltināšanas un siltumapgādes ekspertu komandu. Mūsu speciālisti palīdzēs rast piemērotākos risinājumus atbilstoši Jūsu vēlmēm, vajadzībām un iespējām.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSiltumizolācija, siltumizolācijas materiāli    Ekovates tirdzniecība (Ekovate) Skatīt vairāk   Ekovate HK 35 Skatīt vairāk   Minerālvate KNAUF (Minerālvate) Skatīt vairāk   Tvaika izolācijas materiāli Skatīt vairāk   Kokšķiedras vate    Kokšķiedras plāksnes Skatīt vairāk   Kokšķiedras paneļi    Kokšķiedras celtniecības sistēmas    Kaņepju siltumizolācijas plāksnes Siltumizolācijas materiālu iestrādes iekārtas Skatīt vairāk   Hidrosējas iekārtas    Siltumizolācijas iekārtu tehniskā apkope Siltumizolācijas un hidroizolācijas darbi    Ekovates iestrāde Skatīt vairāk   Minerālvates iestrāde Skatīt vairākTvaika izolācijas membrānas    HK 35 iestrāde Kaņepju vate Beramās vates PAROC (Beramās vates) Termoizolācijas vates Kokšķiedras siltumizolācija Beramās vates Tvaika izolācija Līmes Līmlentes, izolācijas lentes Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Būvmateriāli un būvkonstrukcijas Apdares materiālu tirdzniecība (Apdares materiāli) Siltumizolācija, siltumizolācijas materiālu iestrāde Energoaudits Iekrāvēji Ekskavatori Ekskavatora pakalpojumi Visa veida konstrukciju siltināšana Ēku siltināšana Putustikla šķembas Magnezīta loksnes Sniega tīrītāji Gaisa spraugu siltumizolācijas materiāli Membrānas jumtiem Membrānas sienām
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36118
Meklēšanas rezultātos parādīts : 651344


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Visi banneri