Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Wood4ex, SIA

Wood4ex, SIA

Stiebriņi, Vecumnieku pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3933
(+371) 29259709
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Firma Wood4ex ir dibināta 2010. gadā un tās pamatvirziens ir kamīnmalkas ražošana. Malkas skaldīšana tiek veikta ar profesionālām iekārtām, bet kaltēšana notiek automatizētās kaltēs. Pamatprodukcija: bērza,oša un alkšņa malka.

Sezonas laikā uzņēmumā tiek nodarbināti 15 cilvēki. Uzņēmums eksportē produkciju uz Angliju, Īriju, Vāciju un Skandināvijas valstīm. 

Ražojam

  • kamīnmalku fasētu maisos un kastēs paletes
  • taras sagataves
  • kaltētu šķeldu

Iepērkam Apaļkokus: bērzu,alksni,osi

  • kamīnmalkas ražošanai - diam. 7cm - 20 cm
  • taras ražošanai - diam. 15cm - 38 cm
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKurināmais Skatīt vairāk   Malka Skatīt vairāk      Malka maisos          Malka 22L maisos          Malka 40L maisos       Skaldīta malka       Malka kastēs       Kamīnmalka       Bērza malka       Oša malka Skatīt vairāk      Alkšņa malka       Kaltēta malka       Safasēta malka    Malkas piegāde Skatīt vairāk   Malka eksportam Skatīt vairāk   Šķelda Skatīt vairākTaras paletes, izgatavošana Skatīt vairākApaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 71968
Meklēšanas rezultātos parādīts : 201016


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Visi banneri