Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Silta-maja.lv

Silta-maja.lv

Balasta dambis 1, Rīga, Latvija, LV-1048
(+371) 26331441
(+371) 67615165
(+371) 67615165
Juridiskais nosaukums : MARE VERPETE, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003963966
Juridiskā adrese : Balasta dambis 1, Rīga, LV-1048
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

„silta-maja.lv” ir apkures sistēmu montāžas uzņēmums ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.

Piedāvājam saviem klientiem pazīstamus siltumsūkņu, kondicionētāju zīmolus, kā arī solaro sistēmu zīmolus MITSUBISHI ELECTRIC, PANASONIC, TOSHIBA, DAIKIN, FUJI, FUJITSU, GREE, MIDEA, sniedzot pilna cikla servisu uzstādītajai tehnikai VISĀ Latvijā un nodrošinot iekārtām 2–7 gadu garantiju, tāpat arī pēcgarantijas servisu.

Pārstāvam gaiss-gaiss un gaiss-ūdens siltumsūkņu sektorus, kā arī kondicionētājus un industriālās sildīšanas un dzesēšanas iekārtas, ko piedāvā ražotāji.

Piedāvājumā augstākās kvalitātes japāņu ražotāju iekārtas apkurei, kondicionēšanai, kā arī sadzīves ūdens uzsildīšanai.

Labprāt veiksim arī pie mums neiegādātu siltumsūkņu vai kondicionētāju montāžu, ikgadējo apkopi un remontu augstā kvalitātē. Darbojamies visā Latvijā!

Lai nebojātu cilvēkiem priekšstatu par gaisa siltumsūkni kā apkures risinājumu, mēs piedāvājam TIKAI Skandināvijas un Baltijas valstu klimatam piemērotus augstākminēto ražotāju modeļus, kas rūpnieciski ir tam paredzēti gan ar savu programmnodrošinājumu, gan ar ievērojami labāku attiecību: patērētā elektroenerģija pret saražoto siltumu (COP), kā arī iekārtas augstu siltuma ražību pie ļoti zemām āra gaisa temperatūrām.

Pārstāvēto iekārtu un ražotāju galvenās iezīmes:

  • augstākie lietderības koeficienti (COP)
  • augstākā energoefektivitātes klase A+++
  • augstākie aukstumražības koeficienti (EER)
  • jonizē un attīra gaisu
  • ekoloģiski tīra apkures iekārta
  • nodrošina vienmērīgu gaisa izkliedi
  • 2–7 gadu garantija mūsu pārdotajām un uzmontētajām iekārtām
  • PIEMĒROTA ZIEMEĻVALSTU UN BALTIJAS VALSTU KLIMATISKAJIEM APSTĀKĻIEM.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSiltumsūkņi    DAIKAN (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   MIDEA (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Fujitsu (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   ALPIC AIR (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Hisense (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   DAIKAN (Gaiss-ūdens siltumsūkņi) Skatīt vairāk   NIBE (Gaiss-ūdens siltumsūkņi) Skatīt vairāk   NIBE (Zemes siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Mitsubishi Electric (Zemes siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Gaisa siltumsūkņu montāža un apkalpošana Gaisa kondicionēšanas sistēmas un iekārtas Skatīt vairāk   Gaisa kondicionieri    Gaisa kondicionieru montāža, apkalpošana un serviss Skatīt vairākSolārās sistēmas, saules enerģija Skatīt vairāk   Saules paneļi ELECTROLUX (Mobīlie kondicionieri) Skatīt vairākThermia Diplomat Optimum G3 (Zemes siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Saules kolektori Skatīt vairākPlakanie saules kolektori Skatīt vairākVakuuma saules kolektori Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36438
Meklēšanas rezultātos parādīts : 196449


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Visi banneri