Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Esperanza, SIA, biroja tehnika

Esperanza, SIA, biroja tehnika

Dzirnavu iela 151 - 14, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 28287532
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBiroja piederumi   Datortehnika      CD/DVD matricas      MP3 atskaņotāji      Flash atmiņas      Atmiņas kartes      Peles      Klaviatūras      Datoru ventilatori      Web kameras      Monitori      Datoru korpusi      Barošanas bloki      Cietie diski      Skaļruņi datoriem   Biroja mēbeles      Biroja krēsli      Apgaismes ķermeņi         Galda lampas   Biroja tehnika un iekārtas      Austiņas      Mikrofoni      Laminētāji       Printeri, drukas      Kalkulatori      Baterijas, akumulatori      Lāzerdrukas printeri      Sienas pulksteņi      Dokumentu smalcinātāji      Tintes, strūklas, krāsu printeri   Biroja tehnikas un iekārtu izejmateriāli      Lāzera printeru toneri      Kārtridži, tirdzniecība, uzpilde      Toneru uzpilde lāzera printeriem   Kancelejas preces      Zīmuļi      Klades      Dokumentu kabatas      Piezīmju grāmatiņas       Aploksnes      Dokumentu mapes      Biroja papīrs      Marķieri      Pildspalvas      Šķēres      Līme      Līmlentes   Fotoaparāti   Kafijas automāti   Rotaļlietas   Karnevāla tērpu aksesuāri   Portatīvo datoru somas   Dāvanu maisiņi   Putekļu sūcēji   Elektriskās tējkannas   Televizori un piederumi
Karte

Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Visi banneri