Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
FlexoSol, poligrāfijas pakalpojumi

FlexoSol, poligrāfijas pakalpojumi

Ūnijas iela 4/5 - 16, Rīga, Latvija, LV1039
(+371) 28667968
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPoligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi Uzlīmes Etiķetes Hologrāfija

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8021
Meklēšanas rezultātos parādīts : 117334


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Visi banneri