Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rasa Kalniņa, dziedniece

Rasa Kalniņa, dziedniece

Rīga, Latvija
(+371) 22378774
 
VissPiedāvājumiGalerija
Apraksts
Es, Rasa Kalniņa nodarbojos ar dziedniecību 30 gadus. Ar dziedniecības spējām bija apveltīti mani vecvecāki, no kuriem arī daudz esmu mantojusi. Strādāju ar vārdojumiem, bioenerģijām, maģiju. Slimību diagnozi uzstādu caurskatot ķermeni un caur auru. Man piemīt arī gaišredzība. Katram cilvēkam ir individuāla pieeja. Ir iespējama dzīves situāciju modelēšana un korekcija. Zīlēju uz rūnām un izgatavoju rūnu amuletus dažādām situācijām un vajadzībām. Esmu sertificēta REIKI terapeite. Publikācijas : žurnālā Taka 2010/03, 2010/07 un 2011.g. Ezotēriskajā gadagrāmatā.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNetradicionālā medicīna Dziednieki Skatīt vairākDziedniecība Skatīt vairākPareģošana Reiki terapija Skatīt vairākMasāža, masāžas pakalpojumi    Klasiskā masāža    Ajūrvēdas masāžas    Medus masāža Zīlēšana, gaišredzība    Zīlēšana uz rūnām

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 24130
Meklēšanas rezultātos parādīts : 293556


Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Visi banneri