Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Visi banneri