Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss

D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss

Austuves iela 3a, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 29569554
(+371) 27020830
(+371) 67167637
Juridiskais nosaukums : D.C.S., SIA
Reģistrācijas numurs : 40003802585
Juridiskā adrese : Maskavas iela 266 k-2 - 67, Rīga, LV-1063
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

D.C.S. piedāvā:

Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Profesionāli krāvēji.
Autotransporta pakalpojumi pa visu Latviju.
Auto izvēle (1 - 8t, 1 - 55m3)
Starptautiskie pārvadājumi.
Atbildīga mantu uzglabāšana apsargājamā noliktavā ar mikroklimatu.
Piedāvājam iepakojuma materiālus.
Kastes, plēves. Muitas procedūras.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAuto kravu pārvadājumi Profesionāli krāvēji (Krāvēju pakalpojumi) Noliktavas, noliktavu pakalpojumi Biroju pārvākšanās serviss Pārvietošanās, pārvākšanās, pārcelšanās serviss Iepakojuma materiāli Klavieru un flīģeļu pārvadāšana Mantu uzglabāšana apsargājamā noliktavā Mantu glabāšana Mēbeļu izjaukšana, salikšana, izvešana Autotransporta pakalpojumi pa visu Latviju (Autotransporta pakalpojumi) Iekraušanas un izkraušanas pakalpojumi Starptautiskie pārvietošanās pakalpojumi Mājas iedzīves, privāto mantu pārvadāšana Mantu pakošanas pakalpojumi Smagu priekšmetu pārcelšana Mēbeļu pārvietošana Sadzīves tehnikas transportēšana Noliktavas, noliktavu pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 26687
Meklēšanas rezultātos parādīts : 285238


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Visi banneri