Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vannu pasaule, santehnika

Vannu pasaule, santehnika

Šmerļa iela 3 k.2 (1. stāvs), Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 26637111
 
VissPiedāvājumi

Santehnikas izvēle

29.09.2010
vannupasaule.lv
www.viss.lv
Viss mājai

Tā kā ir pieejama tik liela santehnikas preču izvēle, gandrīz visas jūsu vēlmes var tikt realizētas, tikai par nepieciešamajiem pirkumiem jādomā nevis tad, kad jau ir pielīmētas flīzītes, bet mājas celtniecības laikā. Uzbūvējot kastīti, ir pats laiks izvēlēties santehnikas iekārtas.

 

Šodien santehnikas preču asortiments ir ļoti plašs, izvēle liela. Ar kādām problēmām saskaras cilvēki, izvēlēdamies santehnikas ierīces. Kā izvairīties no kļūdām un nevilties izvēlētajā precē, to iesaka speciālisti.

turpināt lasīt ...

Kā izvēlēties dvieļu žāvētāju?

10.09.2010
vannupasaule.lv
www.viss.lv

Izvēloties dvieļu žāvētāju, vispirms jānoskaidro, kādā sistēma tas tiks uzstādīts, un tikai pēc tam var sākt izvēlēties vēlamo dvieļu žāvētāja krāsu un dizainu. Izvēloties dvieļu žāvētāju, vispirms jānoskaidro, kādā sistēma tas tiks uzstādīts:

Izvēloties dvieļu žāvētāju, vispirms jānoskaidro, kādā sistēma tas tiks uzstādīts:

Ja izstrādājumu paredzēts uzstādīt slēgtā apkures sistēmā, tad šajā gadījumā īpaši tehniskie ierobežojumi nav paredzēti...

turpināt lasīt ...

Kā izvēlēties vannu?

10.09.2010
vannupasaule.lv
www.viss.lv
Viss mājai

Mūsdienās pat mazai vannas istabai ir iespējams piešķirt ekskluzivitāti un eleganci. Akrila vannas latviešiem ir jaunums, bet mūsu apstākļiem tās ir ļoti atbilstošas. Kādas vēl var būt vannas? To cenas? Kāda vannas krāsa ir vispraktiskākā? Kā to pareizi kopt? Kā rīkoties, lai mazā vannas istabā ietilptu gan izlietne, gan veļas mašīna? Sīkumi, kas rada komfortu un uzlabo noskaņojumu.

Pēc smagas darba dienas daudzi no mums ielien vannā; vieni atsvaidzināties, citi – sasildīties. Diemžēl standarta dzīvokļu vannas istabas bieži ir mazas un neizskatīgas, tāpēc nav vēlēšanās tajās ilgi uzturēties. Taču mūsdienās pat mazai vannas istabiņai ir iespējams piešķirt ekskluzivitāti un eleganci...

turpināt lasīt ...

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Visi banneri