Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Rīga, Latvija
(+371) 29722201 - 8.00 - 21.00
(+371) 29635936 - 8.00 - 18.00
(+371) 29724437 - 8.00 - 21.00
(+371) 27015434 - 8.00 - 21.00
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikali Skatīt vairākBūvmateriāli un būvkonstrukcijas Skatīt vairākBūvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Skatīt vairākBūvmateriālu vairumtirdzniecība Celtniecības un remonta darbi Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli Skatīt vairāk   Vēja izolācija    Tvaika izolācija    Hidroizolācijas plēves    Antikondensāta plēves    Akmens vate    Putupolistirols    Stikla vate    Putuplasts Skatīt vairāk   Līmjavas    Keramzīts Apdares materiāli    Fasādes apdares materiāli    Ēku siltināšanas materiāli    Ģipškartons un ģipškartona profili Skatīt vairākBūvkalumi un būvstiprinājumi Skatīt vairāk   Skrūves un stiprinājumi    Leņķi    Metāla jumtu profili    Armatūras sieti Vadulas Metāla konstrukcijas Skatīt vairākSausie maisījumi būvniecībai Skatīt vairāk   Flīžu līme    Dekoratīvie apmetumi    Akrila grunts    Cements Keramzītbetona bloki Grīdas Pamati Jumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Jumta logi un lūkas    Bēniņu kāpnes    Dakstiņi    Bitumena šindeļi Skatīt vairāk   Viļņotās loksnes ETERNIT    Celtniecības plēves jumtiem un sienām    Polimēru-bitumena uzkausējamie materiāli ruļļos Koksnes plāksnes    OSB plāksnes Skatīt vairāk   Kokskaidu plātnes Skatīt vairākŽogi, sētas    Metinātie un pītie žogi Pasūtījumu piegāde Latvijā
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Visi banneri