Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
MS Real, SIA

MS Real, SIA

Zārdu iela 2B, Rīga, Latvija, LV-1083
(+371) 29613216
Juridiskais nosaukums : MS Real, SIA
Reģistrācijas numurs : 50003844311
Juridiskā adrese : Zārdu iela 2B, Rīga, LV-1083
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresĀrējā un iekšējā kanalizācija    Bioloģisko notekūdeņu, kanalizācijas attīrīšanas iekārtu uzstādīšana Skatīt vairāk   Bioloģiskās notekūdeņu, kanalizācijas attīrīšanas iekārtas    Notekūdeņu attīrīšanas iekārtas    Septiķi, kanalizācijas septiskās tvertnes    Kanalizācijas sistēmas, montāža, izbūve un projektēšana Drenāžas sistēmas    Infiltrācijas lauku izbūve    Drenāžas caurules    Infiltrācijas kasetes    Ģeotekstils Ūdensapgāde un kanalizācija    Santehnika    Santehnikas vairumtirdzniecība    Caurules, trubas       Kanalizācijas caurules, trubas kanalizācijai    Kanalizācijas septiķu, tvertņu uzstādīšana    Lietus ūdens novadīšana, drenāža       Drenāžas sistēmas       Infiltrācijas kasetes       Pārsūknēšanas akas    Ūdensvada, ūdensapgādes sistēmu montāža, ierīkošana, izbūve       Ūdens sūkņi       Dziļurbuma sūkņi       Dziļurbuma sūkņu uzstādīšana       Iegremdējamie sūkņi       Santehnikas darbi       Polietilēna tvertnes Gruntsūdens līmeņa pazemināšana Gruntsūdens pazemināšanas iekārtu noma Ģeorežģis Ūdens attīrīšanas iekārtas
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Visi banneri