Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vaives, kokapstrāde

Vaives, kokapstrāde

Zivju iela 1, Rīga, Latvija, LV-1015
(+371) 67353051 - Kokmateriālu iepirkums un tirdzniecība - Andris Jansons
(+371) 29498983 - Kokmateriālu iepirkums un tirdzniecība - Andris Jansons
(+371) 67353038 - Kokmateriālu impregnēšana - Arnis Ragauskis
(+371) 29293725 - Kokmateriālu impregnēšana - Arnis Ragauskis
(+371) 67353028
(+371) 67353026
Apraksts
Uzņēmums SIA "Vaives" jau vairāk nekā 10 gadus sekmīgi nodarbojas ar kokmateriālu eksportu, zāģmateriālu impregnēšanu, žāvēšanu , ēvelēšanu, kalibrēšanu, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikāciju, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū, u.c. Uzņēmumam ir FSC, ARCH Timber, BM TRADA u.c. sertifikāti. SIA „Vaives" biznesa partneri: 124 uzņēmumi Latvijā, kā arī ārvalstīs - Lielbritānijā, Francijā, Spānijā, Skandināvijas valstīs, Beļģijā, Rumānijā, NVS.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde    Kokapstrādes pakalpojumi Skatīt vairāk      Kokmateriālu ēvelēšana       Kokmateriālu impregnēšana Skatīt vairāk      Zāģmateriālu kalibrēšana       Kokmateriālu žāvēšana Skatīt vairāk      Zāģmateriālu ražošana Skatīt vairāk   Zāģmateriāli Skatīt vairāk      Koka apdares dēļi       Brusas       Koka līstes       Latas       Mizoti mieti       Koka terases dēļi       Virpoti mieti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 46499
Meklēšanas rezultātos parādīts : 797196


Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Visi banneri