Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lielanteni, kokapstrāde

Lielanteni, kokapstrāde

Lilanteni, Suntažu pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5060
(+371) 29421639
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Kokapstrādes firma SIA Lielanteni uzsāka savu darbību 1996. gadā. Kokapstrādes darbnīca atrodas Ogres rajona Suntažos. Būvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes tiek ražoti un piegadāti sadarbības partneriem Latvijā, Baltijas un citās Eiropas Savienības valstīs. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas. Klientiem tiek garantēta produkcijas kvalitāte, atbilstošas cenas, operatīva pasūtījuma izpilde un produkcijas piegāde.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMalkas piegāde, malka Skatīt vairākKokapstrāde Skatīt vairākZāģmateriāli Skatīt vairāk   Tehnoloģiskā šķelda Skatīt vairāk   Neapzāģēti zāģmateriāli    Žāvēti zāģmateriāli    Apaļkoku zāģēšana Skatīt vairāk   Zāģmateriāli būvniecībai Skatīt vairākZāģmateriālu eksports un imports Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana Skatīt vairākTaras materiāli, iepirkšana Skatīt vairākGateris, gatera pakalpojumi Skatīt vairākKokapstrādes pakalpojumi Skatīt vairāk   Zāģēšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Kokmateriālu impregnēšana    Zāģmateriālu ražošana Skatīt vairāk   Zāģmateriālu pārstrāde    Kokmateriālu žāvēšana Kokmateriāli Skatīt vairāk   Kokmateriāli, vairumtirdzniecība Skatīt vairāk   Kokmateriāli, tirdzniecība    Latas Skatīt vairāk   Brusas Skatīt vairāk   Sijas    Paletes, palešu izgatavošana    Taras dēļi Skatīt vairāk   Taras paletes, izgatavošana Skatīt vairākKoka apdares dēļi Skatīt vairāk   Apdares dēļi pirtīm Skatīt vairāk   Dēļi celtniecībai    Neapzāģēti dēļi Skatīt vairāk   Ēvelēti dēļi    Lāvu dēļi pirtīm    Apzāģēti dēļi    Dēļi ar lokmalu    Ārējie apšuvuma dēļi Transporta pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 47796
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1314238


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Visi banneri