Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lielanteni, kokapstrāde

Lielanteni, kokapstrāde

Lilanteni, Suntažu pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5060
(+371) 29421639
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Kokapstrādes firma SIA Lielanteni uzsāka savu darbību 1996. gadā. Kokapstrādes darbnīca atrodas Ogres rajona Suntažos. Būvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes tiek ražoti un piegadāti sadarbības partneriem Latvijā, Baltijas un citās Eiropas Savienības valstīs. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas. Klientiem tiek garantēta produkcijas kvalitāte, atbilstošas cenas, operatīva pasūtījuma izpilde un produkcijas piegāde.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMalkas piegāde, malka Skatīt vairākKokapstrāde Skatīt vairākZāģmateriāli Skatīt vairāk   Tehnoloģiskā šķelda Skatīt vairāk   Neapzāģēti zāģmateriāli    Žāvēti zāģmateriāli    Apaļkoku zāģēšana Skatīt vairāk   Zāģmateriāli būvniecībai Skatīt vairākZāģmateriālu eksports un imports Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana Skatīt vairākTaras materiāli, iepirkšana Skatīt vairākGateris, gatera pakalpojumi Skatīt vairākKokapstrādes pakalpojumi Skatīt vairāk   Zāģēšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Kokmateriālu impregnēšana    Zāģmateriālu ražošana Skatīt vairāk   Zāģmateriālu pārstrāde    Kokmateriālu žāvēšana Kokmateriāli Skatīt vairāk   Kokmateriāli, vairumtirdzniecība Skatīt vairāk   Kokmateriāli, tirdzniecība    Latas Skatīt vairāk   Brusas Skatīt vairāk   Sijas    Paletes, palešu izgatavošana    Taras dēļi Skatīt vairāk   Taras paletes, izgatavošana Skatīt vairākKoka apdares dēļi Skatīt vairāk   Apdares dēļi pirtīm Skatīt vairāk   Dēļi celtniecībai    Neapzāģēti dēļi Skatīt vairāk   Ēvelēti dēļi    Lāvu dēļi pirtīm    Apzāģēti dēļi    Dēļi ar lokmalu    Ārējie apšuvuma dēļi Transporta pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 47536
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1307437


Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Visi banneri