Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika

Big Ben, nocenota sadzīves tehnika

Krasta iela 11/13, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 26620222
(+371) 67381022
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Lielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Lai izvairītos no starpgadījumiem, paskaidrojam – kas ir nocenota prece. Nocenota prece ir prece, kura: Prece bija bojāta transportējot (prece nopirkta, bet piegādājot bojāta, tādēļ atgriezta); Bijis un novērsts rūpniecisks defekts (prece ir jauna, bet ir bijusi bojāta kāda detaļa); Atgriezta garantijas laikā; Var būt bijusi iepriekš lietošanā. Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas (nav bijušas lietošanā), taču skaitās kā lietotas, jo kāds tās pirms tam ir iegādājies, taču pēc tam no pirkuma atteicies.
Zīmoli
liebherrjohn_lewishotpointfagorecozonede_dietrich
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSadzīves tehnika Skatīt vairākSadzīves tehnikas remonts, rezerves daļas Elektropreces Mazā sadzīves tehnika Sadzīves tehnikas tirdzniecība Skatīt vairāk   Iebūvētā virtuves tehnika    Trauku mazgājamās mašīnas Skatīt vairāk   Nocenota sadzīves tehnika    Ledusskapji    Elektriskās, gāzes virsmas Skatīt vairāk   Virtuves plītis, cepeškrāsnis Skatīt vairāk   Kafijas automāti    Indukcijas virsmas    Vīna skapji    Elektriskās plītis    Ledusskapji    Atvērtās cepeškrāsnis, grilli Skatīt vairāk   Mikroviļņu krāsnis Skatīt vairāk   Veļas mazgājamās mašīnas Skatīt vairāk   Virtuves tvaika nosūcēji Skatīt vairāk   Veļas žāvētāji Skatīt vairākAudio un videotehnika    Televizori un piederumi    LCD TV Skatīt vairāk   DVD atskaņotāji Skatīt vairākEkolietas Ecozone Skatīt vairāk   Ekobumbas    Eko traipu noņēmēji    Žāvētājbumbas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 86910
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1039925


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Visi banneri