Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons

Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons

Cēsu iela 20/1, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67274201
(+371) 67540669
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kopš 1999.gada, nodibinot uzņēmumu „Projekcija”, nodarbojamies ar individuālu mēbeļu ražošanu, projektēšanu un dizainu. Mēs attīstījāmies un augām, tādēļ 2006.gadā paplašinājāmies un kļuvām par „Projekcijas dizainu”.

Mēs - „Projekcijas dizains” - esam individuālu un nestandarta iekārtu ražotāji un projektētāji, kuri turpina specializēties individuālu un netradicionālu mēbeļu ražošanā, projektēšanā un dizainā, lielu uzmanību pievēršot kvalitātei un klientam. Mēs cienām savu pasūtītāju, tai skaitā arhitektu un dizaineru, idejas un vēlmes, saglabājot precīzas domas atspoguļojumu sarežģītos mēbeļu pasūtījumos. Mūsu pieeja dizainam ir individuāla un personiska – radām to, kas klientiem un pašiem patīk. Strādājam ar katru pasūtītāju personīgi, lai palīdzētu radīt individuālu, klientam raksturīgu un neatkārtojamu interjera un mēbeļu kopumu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirdzniecība Mēbeles un interjers Interjera dizains, projektēšana Dizaineru un interjeristu pakalpojumi Mēbeļu projektēšana Mēbeles    Guļamistabas mēbeles Skatīt vairāk      Gultas Skatīt vairāk      Matrači       Kumodes       Naktsskapīši    Virtuves mēbeles Skatīt vairāk   Viesistabas mēbeles Skatīt vairāk   Vannas istabas mēbeles Skatīt vairāk   Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma    Kabineti Skatīt vairāk      Grāmatu plaukti Skatīt vairāk      Rakstāmgaldi    Biroja mēbeles Skatīt vairāk      Biroja krēsli    Bāra letes Skatīt vairāk   Mēbeles bērnudārziem    Bērnu mēbeles    Iebūvētās mēbeles Skatīt vairāk   Bīdāmās sistēmas       Bīdāmās durvis    Skapji Skatīt vairāk      Iebūvētie skapji Skatīt vairāk   Galda virsmas Skatīt vairāk      Lamināta plastikāta galda virsmas Apgaismes ķermeņi    Lampas Skatīt vairāk   Prožektori, lukturi Kāpnes, trepes Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 43328
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1425336


Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Visi banneri