Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mobilā atpūta

Mobilā atpūta

Augusta Deglava iela, Rīga, Latvija
(+371) 20254254
Juridiskais nosaukums : SIA JMA Co.
Reģistrācijas numurs : 40103183124
Juridiskā adrese : Rīga, Augusta Deglava iela 61-36
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mobilā atpūta piedāvā iznomāt atpūtu jebkurā vietā un jebkurā laikā.

Klāstā:

  • Kubls, pirts (kurināmi ar malku vai skaidu briketēm), lauka virtuve, nojumes (18m2 katra).
  • Saliekami soli un galdi, āra gāzes sildītāji u.c
  • SPĒLES: Milzu jenga, basketbola grozi ar statīvu (pieaugušajiem), milzu domino, galda teniss, šautriņas ar statīvu, batuts u.c.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMobilās, pārvietojamās pirtis Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk   Kubli Skatīt vairāk      Ūdens baļļa Skatīt vairāk      Apkurināms kubls Skatīt vairākMobilās virtuves noma Skatīt vairākPasākumu inventāra, aprīkojuma noma, īre Skatīt vairāk   Galdi, galdu noma    Krēsli, krēslu noma    Paviljonu, nojumju, tentu, telšu īre       Nojume svinībām un pasēdēšanai    Āra gāzes sildītāju noma Sporta un tūrisma inventāra noma    Basketbola grozu noma    Milzu jengas noma    Milzu domino noma    Šautriņu noma    Batutu noma    Galda tenisa noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37358
Meklēšanas rezultātos parādīts : 650885


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Liedags, viesu māja
Liedags, viesu mājaViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Visi banneri