Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
CLC, grāmatvedības pakalpojumi

CLC, grāmatvedības pakalpojumi

Cēsu iela 31, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 28877309
(+371) 29784406
(+371) 67311025
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
Kvalitāte Mūsu mērķis ir sniegt augstas kvalitātes pakalpojumus, ievērojot konstantus kvalitātes standartus, lai Jūs varētu koncentrēties uz savu pamatdarbību un būt pārliecināti par SIA CLC izpildītajiem darbiem. Ātrums Mēs savā darbībā apvienojam jaunāko tehnoloģiju sniegtās iespējas ar augsti kvalificēta darbaspēka izmantošanu, kas nodrošina labāko finanšu pakalpojumu kvalitāti. Precīzi un savlaicīgi iesniegti finanšu dati ļaus Jums atbilstoši plānot naudas plūsmu, lai uzņēmums gūtu maksimālu labumu no apgrozāmo līdzekļu izmantošanas. Individuāli risinājumi Mēs saprotam, ka katrs uzņēmums ir atšķirīgs. Tādēļ esam elastīgi un pielāgojamies katra klienta individuālajām vajadzībām, lai varētu rast labāko risinājumu tieši Jūsu uzņēmumam.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība Skatīt vairākKonsultācijas finanšu vadībā un nodokļu jautājumos Uzņēmuma revīzīja, audits Skatīt vairākUzņēmumu reģistrācija, dibināšana Gada pārskati, bilances Virtuālais birojs Nodokļu aprēķināšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 38127
Meklēšanas rezultātos parādīts : 204731


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Visi banneri