Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi

R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi

Klinšu iela 33, Katlakalns, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 26541169 - RAIVIS KASPARS (būvniecība)
(+371) 29947699 - AINIS KASPARS (projektēšana)
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArhitektūra, projektēšana    Projekta konsultācijas Skatīt vairāk   Finansu aprēķini    Projekta konsultācijas    Būvniecības tāmju sastādīšana    Būvniecības projektu izstrāde Būvniecība Skatīt vairāk   Mājas un ēkas Skatīt vairāk   Dārza mājas un mājiņas Skatīt vairāk   Ģimenes mājas, celtniecība Skatīt vairākCeltniecības un remonta darbi    Pamati Skatīt vairāk   Galdniecība, galdnieku darbi    Apmešanas darbi    Apdares darbi Skatīt vairāk   Iekšējā apdare    Ārējā apdare    Santehnikas darbi    Siltumizolācijas un hidroizolācijas darbi    Logu un durvju montāža    Inženierkomunikāciju būvniecība un remonts Skatīt vairāk   Grīdas segumu ieklāšana    Elektromontāža un elektroinstalācija    Mūrēšana    Ēku siltināšana    Ēku renovācija    Restaurācijas darbi    Jumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža    Ūdensapgāde un kanalizācija    Fasāžu remonts un restaurācija Labiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairākBruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi Skatīt vairāk
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Visi banneri