Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi

R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi

Klinšu iela 33, Katlakalns, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 26541169 - RAIVIS KASPARS (būvniecība)
(+371) 29947699 - AINIS KASPARS (projektēšana)
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
R.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Būvfirma SIA „R.A. Kaspari” dibināta 2006. gadā un darbojas galvenokārt vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē, kuri darbojas komandā jau no 1997. gada un 2006. gadā ir apvienojušies vienas firmas ietvaros. Uzņēmums veiksmīgi startē valsts un pašvaldību konkursos, kā arī privātos būvdarbu pasūtījumos. Lielākā pieredze ir individuālo privātmāju būvniecībā, tās realizējot no projektēšanas stadijas līdz ēkas nodošanai ekspluatācijā.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArhitektūra, projektēšana    Projekta konsultācijas Skatīt vairāk   Finansu aprēķini    Projekta konsultācijas    Būvniecības tāmju sastādīšana    Būvniecības projektu izstrāde Būvniecība Skatīt vairāk   Mājas un ēkas Skatīt vairāk   Dārza mājas un mājiņas Skatīt vairāk   Ģimenes mājas, celtniecība Skatīt vairākCeltniecības un remonta darbi    Pamati Skatīt vairāk   Galdniecība, galdnieku darbi    Apmešanas darbi    Apdares darbi Skatīt vairāk   Iekšējā apdare    Ārējā apdare    Santehnikas darbi    Siltumizolācijas un hidroizolācijas darbi    Logu un durvju montāža    Inženierkomunikāciju būvniecība un remonts Skatīt vairāk   Grīdas segumu ieklāšana    Elektromontāža un elektroinstalācija    Mūrēšana    Ēku siltināšana    Ēku renovācija    Restaurācijas darbi    Jumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža    Ūdensapgāde un kanalizācija    Fasāžu remonts un restaurācija Labiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairākBruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 43815
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1468235

Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Visi banneri