Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Darba drošības centrs, SIA

Darba drošības centrs, SIA

Bukultu iela 11, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67274712
(+371) 22332415 - Mācību centrs
(+371) 67274713
Juridiskais nosaukums : DARBA DROŠĪBAS CENTRS, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003650884
Juridiskā adrese : Brīvības gatve 219 - 7, Rīga, LV-1039
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

DARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.

Mūsu pamatdarbība ir konsultāciju un ārpakalpojumu (outsourcing) sniegšana uzņēmumiem/uzņēmumu speciālistiem, palīdzot nodrošināt vai pilnībā pārraugot tādas sekundāras biznesa funkcijas kā darba aizsardzība, ugunsdrošība, pārtikas aprites drošība.

2005. gadā SIA “DARBA DROŠĪBAS CENTRS” ieviesa un sertificēja vadības sistēmu atbilstoši EN ISO 9001 standartam. 2006. gadā iegūts statuss ”Kompetenta institūcija darba aizsardzībā” un izveidots Mācību centrs.

Šajā laikā ir sniegti pakalpojumi vairāk kā 700 sadarbības partneriem - uzņēmumiem ar visdažādāko darbības profilu, valsts iestādēm, ārvalstu komersantiem vai to filiālēm Latvijā, no kuriem daudzi tiek apkalpoti/ pārstāvēti DA jomā pastāvīgi.

SIA “DARBA DROŠĪBAS CENTRS”, atzīta kompetenta institūcija darba aizsardzībā, jau 10. gadu ir stabils partneris daudziem uzņēmumiem, valsts pārvaldes un pašvaldību iestādēm darba aizsardzības jomā. Šajā laikā uzkrātā pieredz un dokumentācijas bāze ļauj mūsu speciālistiem operatīvi, ļoti īsos termiņos atrisināt jebkuras problēmas un apmierināt praktiski jebkura uzņēmuma, iestādes vajadzības darba aizsardzībā, ieskaitot atbildīgo speciālistu un darbu izpildītāju apmācību mūsu Mācību centrā. Ja esat nolēmuši vai rodas pēkšņa nepieciešamība izmantot darba aizsradzības ārpakalpojumus, zvaniet vai sūtiet mums

e-pastu: ddc@osh.lv ar Jūs interesējošiem jautājumiem. Mēs telefoniski vai ar e-pasta starpniecību precizēsim kādi darba aizsardzības pakalpojumi, cik liela līdzdalība no mūsu puses būtu nepieciešama, un cik tas steidzmi, jo visu šo faktoru kopums veido pakalpojuma izmaksas. Saviem klientiem vienmēr iesakām optimālākos risinājumus darba aizsardzības nodrošināšanai ņemot vērā uzņēmuma vai iestādes darba specifiku un organizatorisko struktūru.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDarba aizsardzība, drošība    Darba vides risku novērtēšana    Evakuācijas plāns, evakuācijas plānu izstrāde    Darba aizsardzības sistēmas izveidošana    Ugunsdrošība    Drošības sistēmas    Darba aizsardzības sistēmas vispārējie principi    Pilna servisa darba aizsardzības pakalpojumi    Darba aizsardzības organizēšana    Darba aizsardzības dokumentācija    Darba aizsardzības pasākumu noteikšana    Koordinēšana būvobjektos    Ugunsdrošības, elektrodrošības instrukcijas    Darba drošības un ugunsdrošības zīmes    Darba drošības audits Kursi    Apmācība, kursi darba drošībā Skatīt vairāk   Tulityökortti, Työturvallisuuskortti, Certifikat för heta arbeten, Occupational Safety Card, Hot work certificate (Darbinieku instruēšana darba drošība)
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40000
Meklēšanas rezultātos parādīts : 160056


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Visi banneri