Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Prezentreklāma, SIA

Prezentreklāma, SIA

Lenču iela 2, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67336091
(+371) 28337700
(+371) 67333453
(+371) 67333454
(+371) 67333208
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Visas preces tiek piedāvātas TIKAI vairumā. Mazumtirdzniecība ir sadaļā - Noliktava Rīgā Atvainojamies lapas apmeklētājiem, ja cenas nav norādītas visām precēm (pie tā šobrīd strādājam). Cenas aprēķināsim pēc pieprasījuma.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVairumtirdzniecība Interneta veikali Skatīt vairākPrezentreklāma Poligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi Skatīt vairākGalda spēles Sveces Rokas pulksteņi Skatīt vairākSporta preces Skatīt vairākMājas tekstils Skatīt vairākRotaļlietas Skatīt vairākLietussargi Keramijas krājkasītes Skatīt vairākSvečturi Atslēgu piekariņi Skatīt vairākPiknika piederumi Skatīt vairākTrauki, virtuves piederumi Skatīt vairākGlāzes Trauki, virtuves piederumi Skatīt vairākKrūzes un krūzītes Trauku apdruka Manometri, termometri, drošības vārsti Aksesuāri mājai Kancelejas preces Skatīt vairākMP3 atskaņotāji Skatīt vairākSkandas Mūzikas centri Skatīt vairākFoto preces Skatīt vairākOptika, brilles Biznesa dāvanas Skatīt vairākDāvanu komplekti Skatīt vairākDāvanu maisiņi Auduma maisiņi Skatīt vairākBloknoti Skatīt vairākDāvanu kastītes Skatīt vairākLukturīši Skatīt vairākSveces Skatīt vairākAksesuāri Maki Skatīt vairākCepures Skatīt vairākSomas un somiņas Jostas Skatīt vairākKaklasaites Skatīt vairākLakati Portfeļi, diplomāti Skatīt vairākSkaistumkopšana Skatīt vairākApģērbi T-krekli Skatīt vairākVirskrekli Apģērbi atpūtai
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 46360
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1977141


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Visi banneri