Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Celmiņi, brīvdienu māja

Celmiņi, brīvdienu māja

Celmiņi, Kūku pagasts, Jēkabpils novads, Latvija, LV-5202
(+371) 29124049
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

            Meža ielokā, pilnīgā klusumā un mierā, kur diena sākas ar saullēktu un beidzas ar saulrietu slejas brīvdienu māja ‘’Celmiņi’. Vieta, kur pavasarī dzirdami strazdu traļļi, vasarā stārķa klabināšana un rudenī gājputnu spārnu švīkoņa. Mobilie sakari un WiFi šeit ‘’īpašā režīmā’’, jo jābauda atpūta un daba.

Brīvdienu mājas "Celmiņi" tūrisma pakalpojumi ir pilnveidojušies, pateicoties LEADER projektu pieejai. Tika radīti vairāki jauninājumi un šobrīd klientiem tiek piedāvātas triju veidu pirtis:

* Tvaika jeb Turku pirts;

* Pagraba pirts kas aprīkota ar saunu;

* Latviskā pirts ar iespēju izbaudīt ‘’pērienu’’

Zvaigžņotās debesis romantiskāk vērot āra kublā. Klientiem pieejami divu veidu kubli ( parasts un džakūzī).

Aktīvajā sezonā nakšņošana iespējama ne tikai viesu mājas telpās, bet arī divvietīgos un trīsvietīgos Eko-namiņos’’.

Lai uzlabotu labsajūtu drosmīgākie var sevi palutināt ‘’Bišu dziedinātavā’’, ko plaši izmanto Ukrainā, kā arī šis pakalpojums iekaro Latvijas tirgu.

Ierodoties brīvdienu mājā jūsu ģimene un pārējie viesi visas dienas garumā varēs aktīvi pavadīt laiku.

Atkarībā no sezonas mēs piedāvājam:

* radošās nodarbes – darbnīcas (keramikas, sietspiedes, stikla apgleznošanas, mīļlietiņu pagatavošanas un citas darbnīcas);

*dažādas erudīcijas, komandu vienojošās spēles un spoortiskās aktivitātes (nūjošanas inventāru, velosipēdus, lielformāta un citas āra spēles);

* peintbola spēles teritoriju, aprīkojumu un inventāru;

* loka šaušanas inventāru;

* ziemas prieku baudīšana vizienoties ar sniega motociklu;

* izzinošu, pētniecisku ‘’Dabas skoliņa’’ pašiem mazajiem un citiem interesentiem;

Kad radoši esam padarbojušies un iestājies neliels ‘’izsalkums’’ ir iespēja baudīt uz ugunskura vārītu zupu vai pasūtītās pusdienas no tuvējām kafejnīcām.

Tāpat brīvdienu mājā ir pieejama ar visu inventāru aprīkota virtuve āra grils, kur jūs paši variet pagatavot sev tīkamo maltīti.

Blakus mums attālumā līdz 10 km ir vērts apskatīt un izbaudīt:

Dzirkaļu pilskalns;

Laukezers un Laukezera dabas parks;

Ildzenieku, Namiķa un Baļotes ezeri;

Mīļdzīvnieku (alpaku) apskates vieta;

Pieejamo pakalpojumu izmaksas tiek saskaņotas ar katru klientu individuāli pusēm vienojoties.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana    Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Banketi Pirtis Pasākumu organizēšana Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Trenažieru zāles Solāriji Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Dabas takas    Makšķerēšana    Atpūta pie ezeriem Tūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 116079
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1680192


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Visi banneri