Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ALAUŠYNĖ , viesu nams

ALAUŠYNĖ , viesu nams

Salu kaimas, Sudeikių seniūnija, Utenos rajono, Utenos apskritis, Lietuva
(+370) 69803447
(+370) 38934317
(+370) 38966045
Apraksts
Lauku sētu Alaušynė, no dienvidu un rietumu puses ieskauj Alaušas ezers (10-100 m) no ziemeļiem - Giedris (300 m) no austrumiem - Lankos (100 m). Iecienītas makšķerēšanas vietas zvejniekiem, organizējam ekskursijas Aukštaitijas provincē. Organizējam pasākumus, dzīvā mūzika. Sporta inventāra noma - slēpes, velosipēdi, laivas, aktīvā atpūta. - 12 dzīvojamās istabas 2-4 pers. - ēdināšana kafejnīcā ABU, (kulinārijas mantojums) - konferenču zāle 60 per. - pirts un baseins. - kuteris un plosts (20 pers.) - kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisms Skatīt vairākAtpūta un izklaide Lietuvā Lauku tūrisms Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Kotedžas Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairāk   Nojume svinībām un pasēdēšanai Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPasākumu organizēšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   SPA hidromasāžas baseini Skatīt vairāk   Džakuzi Skatīt vairāk   Baseini    Tvaika pirts    Saunas    Apkurināms kubls Sporta un tūrisma inventāra noma    Slēpes    Ūdens velosipēdu noma    Kvadraciklu noma    Velosipēdu noma    Laivu noma, īre Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairākAtpūta uz ūdens Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Izbraucieni ar kuteri    Makšķerēšana    Biljards    Basketbola laukumi    Teniss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 84422
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2638270


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Visi banneri