Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals

Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals

Graudu iela 58, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 27884333
(+371) 20020111 - Veikals
(+371) 28449669 - Remontdarbnīca
www.mezam.lv - Stihl un Viking tehnika
Juridiskais nosaukums : Tehnikas veikals SIA
Reģistrācijas numurs : 40003937465
Juridiskā adrese : Graudu iela 58, Rīga, LV-1058
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV17HABA0551018749132
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

"Tehnikas veikals" ir pasaules labāko ražotāju produkcija, kvalitatīva apkalpošana un serviss, zemākas cenas! Par savas darbības misiju uzskatām zinošu un apmierinātu klientu!
Klientu ērtībām Tehnikas veikals ir akcentējis trīs darbības pamatvirzienus: veikals, remontdarbnīca un interneta veikals.
Tehnikas veikals SIA veikalos – remontdarbnīcās Graudu ielā 58, Graudu ielā 60, Rīgā un Muldavas ielā 3, Dobelē strādā zinoši pārdevēji un servisa meistari ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šīs tehnikas tirdzniecībā un apkalpošanā. Mēs pārstāvam Latvijā un pasaulē labi pazīstamus dārza, parku, meža, zāliena kopšanas un atpūtas tehnikas ražotājus, piemēram Stihl, Viking, Maruyama, AL-KO, Husqvarna, Jonsered, Partner, Dolmar, Stiga, Zongshen, Kawasaki, Hitachi, Pubert, Agri-Fab, Yamaha u.c.
Plašajā motorzāģu, trimmeru, dzinumgriežu, krūmgriežu, zemes frēžu, kultivatoru, aeratoru (skarifikatoru), zāles un zālienu pļāvēju, traktoru un raideru, augstspiediena mazgātāju, strāvas ģeneratoru klāstā mēs katram klientam varam piemeklēt vispiemērotāko agregātu gan veicamā darba, gan cenas ziņā! Mūsu klienti to zina, ka “Tehnikas veikals” piedāvā tikai tās preces, ko pārzina un ir pārliecināti par šīs tehnikas veiktspēju un izturību. Specializācijas uz tehniku darbam un atpūtai rezultātā, “Tehnikas veikala” klienti kopā ar preci iegūst zināšanas un tehnisko atbalstu. Tāpat mūsu veikalā ir iespējams iegādāties rezerves detaļas, aksesuārus un papildaprīkojumu mūsu piedāvātajai tehnikai, specializēto apģērbu un aizsarglīdzekļus darbu veikšanai.
Tehnikas veikals SIA ir dinamisks, augošs uzņēmums, un mūsu attīstība norisinās kopsolī ar laiku – esam elastīgi gan piedāvāto preču un pakalpojumu klāstā, gan cenu ziņā! Ja jūs no preces iegādes attur tikai tās specifikācija, komplektācija vai cena, zvaniet, rakstiet vai griežaties personīgi pie mums, lai kopīgi rastu abpusēji pieņemamu risinājumu!
“Tehnikas veikala” trešais pamatdarbības veids ir arī e-komercija, jeb interneta veikals. Jūsu ērtībai  ir radītas divas vietnes - www.tehnikasveikals.lv un www.mezam.lv. Jums preču iegāde internetā sniedz iespēju iegādāties mūsu piedāvāto produkciju neizejot no mājas vai darba vietas un ietaupīt naudu, nezaudējot uz apkalpošanas, zināšanām, garantijas un pēcpārdošanas servisa rēķina! Mums tā ir iespēja būt soli tuvāk jums, iepazīstināt jūs ar visu pieejamās tehnikas plašo modeļu klāstu un tehniskajiem raksturojumiem, aktualitātēm, akcijām un jaunumiem!
Uzticama tehnika, zinošs personāls, tehniskais atbalsts, apmācība, konsultācijas un pieņemamas cenas tas ir “Tehnikas veikals”!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresStihl motorzāģis (Interneta veikali)no 178.9 € Skatīt vairākTirdzniecība Dārzkopības tehnika un inventārs Skatīt vairākMežizstrādes un mežkopības tehnika Tehnikas serviss, remonts, apkope, tirdzniecība Skatīt vairākZāles pļāvēji Raideri Zālienu traktori Ūdens apgādes sūkņi Krūmgrieži Kultivatori Malkas ripzāģi Trimmeri Motorzāģi Spēka zāģi Motobloki Zemes urbji (Urbji, urbju komplekti) Sniega tīrītāji Zaru smalcinātāji, šķeldotāji Ģeneratori Dzīvžoga šķēres Augstspiediena mazgātāji
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 58306
Meklēšanas rezultātos parādīts : 720588


Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Visi banneri