Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss

Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss

Viskaļu iela 25, Rīga, Latvija, LV-1026
(+371) 67385184
(+371) 28643007
(+371) 67385183
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Dārza Tehnika nodarbojas ar dārza un meža tehnikas izplatīšanu, kā arī mēs piedāvājam tehnikas apkopi un servisa pakalpojumus. Mūsu veikalā jūs atradīsiet meža un dārza tehnikas zīmolus Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražotos motorzāģus, trimmerus, krūmgriežus, zāles pļāvējus, kultivatorus, celmu frēzes, dzīvžoga šķēres, lapu pūtējus, raiderus, traktorus, sniega pūtējus, aeratorus un zaru smalcinātājus. POTCP 9.00.- 19.00 S. 9.00.- 16.00 Sv. Slēgts
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirdzniecība Skatīt vairākInterneta veikali Dārzkopības tehnika un inventārs Mežizstrādes un mežkopības tehnika Rezerves daļas, remonts, apkope Sniega pūtēji Zāģi    Motorzāģi    Spēka zāģi Skatīt vairākKrūmgrieži Kultivatori Skatīt vairākZāles pļāvēji Pļaujmašīnas Trimmeri Celmu frēzes Dzīvžoga šķēres Raideri Minitraktori, dārza traktori    Husqvarna Skatīt vairāk   Stiga Skatīt vairāk   Jonsered Skatīt vairāk   Partner Skatīt vairākLapu pūtēji Sniega tīrītāji Sniega pūtēji Ūdens apgādes sūkņi Ģeneratori
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 61827
Meklēšanas rezultātos parādīts : 775889


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Visi banneri