Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana

Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana

Kalndruvas, Kākciems, Ropažu pagasts, Ropažu novads, Latvija, LV-2135
(+371) 67388787 - Realizācija
(+371) 29605477
(+371) 26010292
(+371) 26010857
(+371) 67708627 - Ražotne: Kalndruvas, Kākciems
(+371) 67708759
(+371) 67388786
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Kalndruvas bloks– strauji attīstoša ražošanas-komercfirma. Mūsdienu, augstais tehnoloģiskais aprīkojums ļauj ražot augstas kvalitātes produkciju: bruģakmeņus, betona blokus, keramzītbetonu blokus un betona izstrādājumus. SIA „Kalndruvas bloks” pozicionē sevi Latvijas tirgū par daudznozaru uzņēmumu. Izņemot pašu ražošanu, mēs tāpat izpildām bruģakmeņu likšanas darbus, teritorijas apzaļumošanu, dārzu ierīkošanu, kā arī to tālāku kopšanu. RAŽOŠANA Ietvju seguma plātņu, ietvju un ceļu apmaļu ražošana tiek veikta ar vibropresēšanas metodi, izmantojot firmus "HESS GROUP" un "БЕТОНМАШ" tehnoloģiskās iekārtas. BRUĢĒŠANA Ietvju flīze (bruģakmens) radījās mūsu celtniecības tirgū ne tik sen, un katru gadu kļūst par visspopulāro arhitektiem un būvētājiem. Visas flīzes veidi var būt izgatavotas krāsainas, krāsojošā pigmenta lietošanas deļ. Paši novērtēsiet daudzveidības formu un ietvju flīzes krāsus, starp tiem obligāti jūs atradīsiet tās, kas der tieši jums. Flīze - tā ir ne tikai skaisti, bet arī izdevīgi Pēc jebkuru apakšzemes komunikācijas aizstāšanas jūs noņemat flīzi, ražojiet darbus un noguldiet to atpakaļ. Gadā uz asfalta seguma remontu aiziet 2,5-3 reizes vairāk līdzekļu, nekā par flīžu seguma remontu. APZAĻUMOŠANA Dārzs tā ir visdrošākā vieta savai relaksācijai, atpūtai ar visu ģimeni, draugu uzņemšanai un visādiem citādiem priekiem. Ja vien tas ir labi izveidots dārzs. Tajā pašā laikā - nepārdomāts, neiekārtots un neaprūpēts dārzs ir tikai galvassāpes un papildus rūpes pēc, jau tā smagas, darbadienas. Savukārt firmām, uzņēmumiem un iestādēm savs zaļumiņš ēkas priekšā ir goda un presitža jautājums, jo atrodas uzņēmuma priekšā un pats pirmais prezentē uzņēmumu potenciālajiem un esošajiem klientiem. Tamdēļ apzaļumošana un kompleksā labiekārtošana ir vitāli svarīgas lietas ar kurām mēs strādājam. Un to mēs daram profesionāli - ātri un kvalitatīvi.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairāk   Ainavu arhitektūra, dizains    Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana    Grunts izstrādes darbi    Betona apmales, uzstādīšana    Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces    Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana    Apstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana Bruģis, bruģakmens Skatīt vairāk   Bruģakmeņi, ražošana Skatīt vairāk   Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi Skatīt vairākBetons, betona izstrādājumi    Keramzītbetona bloki    Betona pamatu bloki
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 48897
Meklēšanas rezultātos parādīts : 468334


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Visi banneri