Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
In Sensum, apbedīšanas birojs

In Sensum, apbedīšanas birojs

Lauku iela 9, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2121
(+371) 27226226
(+371) 67368396
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApbedīšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Morgs, diennakts morga pakalpojumi Skatīt vairāk   Kremācija, krematorija pakalpojumi    Kapu rakšana TIKAI ārpus Rīgas (Kapu rakšana)    Sēru ceremoniju organizēšana Skatīt vairāk   Dokumentu noformēšana cilvēka nāves gadījumā Skatīt vairāk   Video pakalpojumi    Foto pakalpojumi    Bēru mielasti Apbedīšanas un rituālie piederumi Skatīt vairāk   Zārki Skatīt vairāk   Urnas Skatīt vairāk   Sēru vainagi Skatīt vairāk   Sēru pušķi, ziedi, bēru ziedu kompozīcijas Skatīt vairākTransporta pakalpojumi Skatīt vairāk   Katafalki, katafalku pakalpojumi Skatīt vairāk   Repatriācija, repatriācijas pakalpojumi - mirušo transportēšana no ārzemēm Skatīt vairāk   Mirušā transportēšana uz ārzemēm un pa Latviju Skatīt vairākKapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairāk   Betona apmales, uzstādīšana Skatīt vairāk   Akmens kapu pieminekļi Skatīt vairāk   Kapakmeņi Skatīt vairāk   Kapu apmales Skatīt vairāk   Kapu sētiņas Skatīt vairāk   Kapu soliņi Skatīt vairāk   Akmens apstrāde Skatīt vairākKapu labiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairākDzīvnieku apbedīšanas pakalpojumi Skatīt vairākBēru mūzika bērēs Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Visi banneri