Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Reness R, mēbeles

Reness R, mēbeles

Edvarta Virzas iela 4a, Iecava, Bauskas novads, Latvija, LV-3913
(+371) 29287730 - Projektu vadītājs Gints
(+371) 29142565
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Laipni lūdzam Reness R! Apvienojoties hobijam, radošām idejām un profesionālajai pieredzei, ir dibināts uzņēmums "Reness R". Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Mūsu izpratnē mēbele ir neatņemama dzīvojamo telpu interjera sastāvdaļa, tai ir jābūt vizuāli pievilcīgai, funkcionālai un drošai. Ir tikai daži soļi no idejas līdz projekta realizācijai : "Laiks ir nauda" – lai taupītu Jūsu laiku un līdzekļus "Reness R" projektu vadītāji ieradīsies pie Jums, iepriekš vienojoties par piemērotāko laiku. "Lai vēlmes sakristu ar iespējām" - mēs uzmērīsim telpu un uzklausīsim Jūsu vīzijas par plānoto mēbeli, lai pārliecinātos, ka visu sākotnēji iecerēto iespējams realizēt. Lai mēbele iederētos telpas kopējā interjerā, "Reness R" projektu vadītāji saskaņos ar Jums materiālus un krāsas. Furnitūra ir neatņemama mēbeļu sastāvdaļa, mēbeļu kalpošanas laiku galvenokārt nosaka tās kvalitāte. Mēs parādīsim, pastāstīsim un palīdzēsim izvēlēties Juma piemērotākos un labākos risinājumus. Trīs darba dienu laikā uzzīmēsim un nosūtīsim Jums plānoto mēbeles projektu. Nepieciešamības gadījumā ieviesīsim korekcijas, lai izstrādājums atbilstu Jūsu vēlmēm. Projekts ietver sevī mēbeles trīs skatus (virsskats, sānskats, priekšskats) un 3D attēlu. Vienojoties par visiem nosacījumiem, tiek uzsākta mēbeles izgatavošana, kas atkarībā no materiāliem un sarežģītības pakāpes parasti ilgst 2-6 nedēļas pēc līguma slēgšanas. Pēc mēbeles izgatavošanas laipni un atsaucīgi "Reness R" montieri atbrauks pie Jums (iepriekš vienojoties par laiku), saliks un novietos mēbeli tai paredzētajā vietā. Tātad... uz drīzu sadarbību!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMēbeles un interjers Skatīt vairāk   Virtuves mēbeles Skatīt vairāk   Skapji Skatīt vairāk   Galdi Skatīt vairāk   Viesistabas mēbeles Skatīt vairāk   Vannas istabas mēbeles Skatīt vairāk   Guļamistabas mēbeles    Bērnu mēbeles Mēbeļu projektēšana    3D vizualizācija Durvis    Iekšdurvis    Finierētas iekšdurvis    Bīdāmās durvis    Bīdāmās sistēmas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 55380
Meklēšanas rezultātos parādīts : 574399

Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Visi banneri