Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Restorer, SIA

Restorer, SIA

Krišjāņa Barona iela 32, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 29100637
(+371) 67217384
Juridiskais nosaukums : RESTORER, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003813396
Juridiskā adrese : Krišjāņa Barona iela 32 - 18, Rīga, LV-1011
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

GLEZNU, GLEZNU RĀMJU UN SIENU GLEZNOJUMU
    RESTAURĀCIJAS STUDIJA

PROFESINĀLA RESTAURĀCIJA SENLAICĪGIEM UN LAIKMETĪGĀS MĀKSLAS DARBIEM

  • GLEZNAS EĻĻAS UN TEMPERAS TEHNIKĀ
  • IKONAS
  • SIENU GLEZNOJUMI DAŽĀDĀS TEHNIKĀS

GLEZNU DEKORATĪVO RĀMJU ATJAUNOŠANA UN RESTAURĀCIJA

  • ATJAUNOJAM IZTRŪKSTOŠOS VEIDOJUMU UN ORNAMENTU FRAGMENTUS
  • VEICAM ZELTĪŠANAS DARBUS AR LAPIŅU ZELTU
  • ATJAUNOJAM DAŽĀDUS RĀMJU KRĀSOJUMUS, TAJĀ SKAITĀ DĀRGMETĀLU ATDARINĀJUMU PĀRKLĀJUMUS (ZELTS, SUDRABS, BRONZA)
  • ATJAUNOJAM UN IZGATAVOJAM JAUNUS KOKA APKŠRĀMJUS GLEZNĀM

IZGATAVOJAM GLEZNU KOPIJAS

GLEZNU VĒSTURISKĀ IZPĒTE UN AUTORA NOTEIKŠANA

SAGATAVOJAM MĀKSLAS DARBU DOKUMENTĀCIJU (PASI)

VEIDOJAM SIENU GLEZNOJUMUS DAŽĀSĀS TEHNIKĀS UN STILOS

VEIDOJAM DEKORATĪVOS SIENU APMETUMUS - VENĒCIJAS APMETUMS

MŪSU SADARBĪBAS PARTNERI - Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas atestēti restauratori, LATVIJAS MĀKSLAS AKADĒMIJU BEIGUŠIE RESTAURATORI, LATVIJAS RESTAURATORU BIEDRĪBAS BIEDRI.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGleznu restaurators    Restaurācijas darbi Skatīt vairāk   Gleznu restaurācija    Gleznu lakošana    Gleznu konservācija, saglabāšana    Gleznu fotografēšana    Gleznu novērtēšana    Gleznu dokumentēšana    Gleznu labošana    Gleznu tīrīšana    Gleznas autora noteikšana Gleznu rāmji Skatīt vairāk   Glezenas rāmja restaurācija    Rāmju labošana    Gleznas rāmja apzeltīšana    Gleznu rāmju atjaunošana Sienu gleznojumi (Monumentālā glezniecība) Skatīt vairāk   sienu dekoratīvā apdare (Monumentālu gleznojumu restaurācija) Skatīt vairākGleznu kopijas Skatīt vairāk   Gleznu kopēšana Ikonu restaurācija    Ikonu labošana    Ikonu konservācija    Ikonu tīrīšana Eļļas gleznu restaurācija Interjera dizains
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 34495
Meklēšanas rezultātos parādīts : 191639


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Visi banneri