Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka

Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka

Katoļu iela 36, Ventspils, Latvija, LV-3601
(+371) 29275110
Pirmdiena10:00 - 18:00 p. 14:00 - 15:00
Otrdiena10:00 - 18:00 p. 14:00 - 15:00
Trešdiena10:00 - 18:00 p. 14:00 - 15:00
Ceturdiena10:00 - 18:00 p. 14:00 - 15:00
Piektdiena10:00 - 18:00 p. 14:00 - 15:00
Sestdiena10:00 - 13:00 Pēc pieraksta.
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārās aptiekas    Veterinārie medikamenti dzīvniekiem Veterinārās klīnikas, serviss    Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Veterināra konsultācijas    Mikročipi mājdzīvniekiem    Veterinārās manipulācijas    Dzīvnieku vakcinācija       Kompleksā vakcīna kaķiem       Kompleksā vakcīna seskiem       Kompleksā vakcīna suņiem       Trušu vakcinācija, vakcīna trušiem    Veterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas       Traumatiskā ķirurģija dzīvniekiem    Kaulu operācijas dzīvniekiem    Dzīvnieku sterilizācija, kastrācija    Audzēju operācijas dzīvniekiem    Dzīvnieku brūču apkopšana    Laboratoriskās analīzes    Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu dzīvniekiem    Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu kaķim    Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu sunim    Rentgens dzīvniekiem Preces dzīvniekiem    Dzīvnieku barība    Rotaļlietas dzīvniekiem    Higēnes preces dzīvniekiem    Pretparazītu līdzekļi dzīvniekiem Deratizācijas līdzekļi - līdzekļi grauzēju apkarošanai
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Visi banneri