Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bruņinieku muiža, viesu nams

Bruņinieku muiža, viesu nams

Mazbērstalas, Stīpnieku ceļš, Mārupe, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija
(+371) 29106130
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mājīga atmosfēra, patīkams interjers ļaus Jums labi atpūsties, nosvinēt kāzas, jubileju, korporatīvo pasākumu, novadīt semināru un vienkārši papērties krievu pirtī, kā arī aplieties ar aukstu ūdeni no speciālas ozola mucas, iegremdēties dīķī, kurš atrodas 3 m attālumā no pirts. Izejot no pirts Jūs nonākat zālē 20 – 85 cilvēkiem, kurā pēc Jūsu vēlmes jau būs uzklāti galdi (pat divatā Jūs jutīsieties kā savā, līdz sīkumiem pārdomātā, vasaras namā ) ar mīkstu ādas stūrīti, biljardu, karaoke – DVD – video – TV aparatūru, kā arī ar audio-stereo sistēmu ar kvalitatīvu skaņu. Ziemā un vasarā no pirts var iziet paelpot svaigu gaisu parka zonā, kura ir izolēta no sabiedrības skatieniem ar lielu žogu un skaistu dīķi, kurā peld eksotiskas zivis. Ja ir nepieciešams atpūsties, tad Jūsu ievērībai tiek piedāvātas 11 mājīgas istabas otrajā stāvā. Un istaba LUX ar atsevišķu dušu un tualeti. Iedomājieties, Jūs guļat mīkstajā ložā un vērojat saulrietu vai zvaigžņotās debesis. Vai tas nav romantiski! Jums atliek tikai baudīt atpūtu un dabu brīnišķīgajā vietā, kas atrodas tikai 3 km no Rīgas. Par visu parūpēsimies mēs paši!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Krievu pirts Skatīt vairākБанкетный зал для свадьбы (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākKāzas (Vietas kāzu svinībām) Skatīt vairākAtpūtas telpas Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Luksa numuri Biljards Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākPiknika vietas Karaoke
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 113714
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1110120


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Visi banneri