Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
SAKA - S, mēbeles

SAKA - S, mēbeles

Ezerkauliņi, Salaspils novads, Latvija, LV-2169
(+371) 29118694
(+371) 67395143
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Izgatavojam visdažādākās mēbeles: virtuvei, viesistabai, bērnistabai, guļamistabai, iebūvējamās. Apmēbelējam birojus, kafejnīcas, bārus un veikalus. Mūsu profesionāļu komanda ir ar vairāk nekā astoņu gadu pieredzi. Rūpīgi sekojam līdzi mēbeļu tirgus jaunumiem. Piedāvājam mūsdienīgus risinājumus mēbeļu dizainā, materiālos un konstrukcijās. Īstenojam jūsu, mūsu vai kopīgi izstrādātus projektus – individuālus, praktiskus, klasiskus vai modernus. Priecāsimies par sadarbību! Par mēbelēm: Mēbeļu galvenā funkcija ir to praktiskais pielietojums. Tomēr izvēloties materiālus, formu un krāsu salikumu, mēbeles telpai piešķir kāda noteikta stila, interjera vai mājīguma noskaņu. Ir svarīgi izvēlēties optimālākos izmērus, lai mēbeles būtu ērtas cilvēkiem, kuri tās ikdienā lietos, kā arī, lai tās vizuāli iederētos telpā un lieliski pildītu tām paredzētās funkcijas. Dažkārt telpu izmēru vai citu īpatnību dēļ ir vajadzīgi nestandarta risinājumi. Tādās reizēs ir labi paļauties uz mēbeļu konstruktora radošo izdomu un profesionalitāti, kas saskaņota ar klienta iespējām. Šobrīd mēbeļu materiālu klāsts ir ļoti plašs. Dabīgā koka mēbeles vienmēr ir augsti vērtētas. Lai mēbeles būtu kvalitatīvas, būtiski ir pareizi sagatavot kokmateriālu un izvēlēties pareizo laiku tā zāģēšanai un dabīgai žāvēšanai, lai materiāls pēc mēbeles izgatavošanas nesāktu plaisāt vai vērpties. Tāpēc dabīgais koks ir viens no dārgākajiem materiāliem. Lētāks risinājums ir finierētas mēbeles, kuras arī tiek augsti vērtētas. Tās gatavo no pamata plates, ko aplīmē ar plānu dabīgās koksnes kārtu, kurā vairs nav tik liela dabīgā koka sprieguma, tāpēc temperatūras vai klimata mitruma maiņas neizraisa vērpšanos vai plaisāšanu. Tāpat pieejamas ir arī plates ar mākslīgu pārklājumu, kurās imitētas koka, akmens vai kāda cita materiāla dabīgā struktūra. Bet struktūru var veidot arī mākslīgu, kas ir ļoti piemēroti modernam interjeram. Šādas mēbeles var izgatavot ātrāk un to izmaksas ir zemākas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKoka mēbeles Eļļotas mēbeles Mēbeles Mēbeļu izgatavošana, ražošana Korpusa mēbeļu izgatavošana Viesistabas mēbeles Mēbeļu tirdzniecība Ēdamistabas mēbeles Guļamistabas mēbeles Mēbeļu izgatavošana, ražošana Skapji Skatīt vairākBiroja mēbeles Dārza mēbeles Bāra letes Galdi Kabineti Virtuves mēbeles Skatīt vairākVannas istabas mēbeles Priekšnama, priekštelpas mēbeles Skatīt vairākMēbeles veikaliem Mājas mēbeles Skatīt vairākMēbeles bērnudārziem Lamināta mēbeles Korpusa mēbeles
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 70514
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1168650


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Visi banneri