Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dental Art, zobārstniecība

Dental Art, zobārstniecība

Krišjāņa Barona iela 20, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67278933
(+371) 29207418
Juridiskais nosaukums : Dental Art, SIA
Reģistrācijas numurs : 4003995726
Juridiskā adrese : Krišjāņa Barona iela 20, Rīga, Latvija, LV-1050
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Ja Jūs vēlaties profesionāla stomatologa pakalpojumus, savā izvēlē esat uz pareizā ceļa. Zobārstniecības klīnikā Dental Art Jums būs iespēja tikt pie burvīga smaida, kā arī iegūt veselus un skaistus zobus. Mēs piedāvājam visdažādākā veida profilaktiskas un zobu restaurācijas procedūras, kas uzlabos jūsu zobu kopējo veselības stāvokli, kā arī pagarinās to ilgāku funkcionēšanu. Pie regulāras šādu procedūru veikšanas, jūs iegūsiet ne tikai veselus un žilbinošus zobus, bet arī iekšējo pārliecību. Mēs ejam kopsolī ar tādu jaunāko zobārstniecības metožu attīstību, kā zobu implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija un fotobalināšana. Mūsu kompetentie speciālisti ar prieku un sapratni sniegs atbildes uz Jūs interesējošiem jautājumiem. Parūpējies, lai tavi zobi saņem vislabāko ārstēšanu – veic pierakstu pie zobārsta jau tūlīt!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMedicīnas centri Zobārsti Zobārstniecība, stomatoloģija, mutes higiēna Skatīt vairāk   Higiēnas kabineta pakalpojumi    Zobu protezēšana       Loka protēzes izgatavošana       Metālkeramikas kroņi       Plāksnītes       Tilti un citu veidu izņemamas un fiksētas konstrukcijas    Mikroprotezēšana       Keramikas un kompozītās inlejas/onlejas       Venīri jeb porcelāna plāksnītes    Protezēšana uz implantiem, zobu implanti       Implantu ieskrūvēšana ar sekojošu protezēšanu    Zobu ekstrakcija, izraušana       Astotā ( gudrības) zoba ekstrakcija    Terapijas pakalpojumi       Anestēzija       Zoba dabīgās formas un krāsas atjaunošana       Kariozu un citu bojājumu ārstēšana    Endodontija       Zobu kanāla ārstēšana        “Bezcerīgo” zobu saglabāšana    Profesionālā zobu balināšana       Kapju izgatavošana zobu balināšanai mājas apstākļos       Fotobalināšana    Medicīnas speciālistu, ārstu konsultācijas Ortodontija, zobu korekcija Skatīt vairāk   Žokļa un sakodiena korekcija    Ortodontiskās plates Zobu breketes    Metāliskās breketes    Keramiskās breketes    Plastmasas breketes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 76341
Meklēšanas rezultātos parādīts : 992658


Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Visi banneri